Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

  Î‘ποτέλεσμα εικόνας για τον edessaikos

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΪΚΌ-ΜΑΝDYNAMIC

Στην 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ θα συμμετέχουν οι 82 ομάδες της Γ'Εθνικης.

Μετά από κλήρωση δεκατέσσερεις ομάδες (14) θα προκριθούν άνευ αγώνα στην επόμενη φάση και οι υπόλοιπες εξήντα οκτώ (68) αφού κατανεμηθούν σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια θα δημιουργήσουν τριάντα τέσσερα (34) ζευγάρια, από τα οποία μετά απο αγώνες νοκ άουτ θα προκύψουν τριάντα τέσσερεις (34) νικήτριες ομάδες.

Σε περίπτωση πρόκρισης του Εδεσσαϊκού-Mandynamic στην 2η φάση εκεί οι σαράντα οκτώ (48) ομάδες θα κατανεμηθούν σε ομίλους πάλι με γεωγραφικά κριτήρια. Θα σχηματιστούν είκοσι τέσσερα (24) ζευγάρια, και θα προκύψουν είκοσι τέσσερεις (24) νικήτριες ομάδες μετά από μονούς αγώνες.

Στην τρίτη φάση θα συμμετέχουν οι είκοσι τέσσερεις (24) νικήτριες ομάδες της 2ης φάσης και οι τριάντα δύο (32) ομάδες της Super League 2. Σύνολο ομάδων πενήντα έξι (56). Μετά από κλήρωση δημιουργούνται είκοσι οκτώ (28) ζευγάρια και θα προκύψουν είκοσι οκτώ (28) νικήτριες ομάδες μετά από μονούς αγώνες. Σε περίπτωση που κληρωθεί ομάδα της Super League 2 με ομάδα της Γ΄ Εθνικής, τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας της Γ΄ Εθνικής.

H σέντρα της 1ης φάσης έχει οριστεί στις 29 Αυγούστου