Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για τον edessaikos

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ'ΕΘΝΙΚΗΣ

EΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Καλημέρα φίλες και φίλοι του Εδεσσαϊκού

Μαζί και σήμερα για να παρακολουθήσουμε από κοντά την αναμέτρηση του Εδεσσαϊκού κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος την ΑΕΠ Κοζάνης.

Οι Πόντιοι έχουν το απόλυτο στις 3 πρώτες αγωνιστικές και οδηγούν την κούρσα με 9 βαθμούς μαζί με τον Μακεδονικό 

Από την άλλη πλευρά,οι Πράσινοι μετά την ήττα στα Γιαννιτσά παρέμειναν στους 6 βαθμούς έχοντας δύο νίκες και μία ήττα με συντελεστή τερμάτων (4-2)

Για τον Εδεσσαικό έρχεται μια πολύ δύσκολη τριάδα αγώνων καθώς μετά το σημερινό παιχνίδι έχει δύο συνεχόμενα εκτός. 

Την άλλη εβδομάδα ο Εδεσσαϊκός θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για να αγωνιστεί στην Λευκιμμη που έχει πλαστικό γήπεδο, δεν έχει ξεκινήσει καλά και φυσικά θα καίγεται για βαθμούς και στις 28 του μηνός στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει στην Ευκαρπια τον Μακεδονικό. 

Ο σημερινός αγώνας που θα ξεκινήσει στις 15:00,ίσως να είναι και ο τελευταίος για τον Εδεσσαικό που θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος στο φιλόξενο Ριζάρι καθώς υπάρχει πάντα η αισιοδοξη πλευρά και το πολύ πιθανό σενάριο ο Εδεσσαϊκός τον Δεκέμβριο επιτέλους να μπει στο σπίτι του. 

Η αλήθεια είναι ότι τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό team έχουν κουραστεί πάρα πολύ από την όλη κατάσταση, περιμένοντας πως και πως την επιστροφή των προπονήσεων στο Φορης Γεντζης. 

Εχθές μετά την πρωινή προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Ζαζόπουλος γνωστοποίησε τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστων που θα έχει μαζί του με την αποστολή να αποτελείται από τους:

Τεντζερη, Ερυθροπουλο,Βαλαβανη, Αβραμίδη, Μωυσίδη,Καλλια,Καλαμπακα,Κεραμυδα,Μαυροπουλο,Νικολαΐδη Προυντση,Κατικαριδη,Γιαννόπουλο, Τεμερτζογλου,Μισκο,Κυζιριδη,Σπαρτιάτη, Ντόγο,Φουδουλη,Αταλασιδη, Βυρο και Μεληκιωτη. 


Ο κύριος Πολυχρονιου από την Καστοριά με βοηθούς τους κυρίους Δουμτση και Πάνου από την Φλώρινα, θα είναι η διαιτητική τριπλετα που όρισε η αρμόδια εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ , με παρατηρητή διαιτησίας τον κ.Τσακνακη από τον σύνδεσμο Λάρισας 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής έχουμε τις εξής αναμετρήσεις 

Θύελλα Σαρακηνών - Λευκιμμη (13:00)

Κοζανη - ΑΣ Γιαννιτσά 

ΟΦ Αγίου Ματθαίου - Μ.Αλεξανδρος Τρικάλων 

Μακεδονικός - Αστέρας Καληράχης 

Ποσειδώνας Μηχανιώνας - Ηρακλής Αμπελοκήπων 

Μεσοβδόμαδα είχαμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας. Στην φάση των 8" οι Πράσινοι θα αγωνιστούν εκτός έδρας σε αγώνα νοκ αουτ,με μια εκ των Άρη Νησίου,ΑΣ Σεβαστιανά,Ολυμπο Αψάλου, Ολυμπιακό Γαλατάδων,Μαυρη Θύελλα Λυκοστόμου εκτός και εάν η κλήρωση βγάλει αντίπαλο μια εκ των Γιαννιτσών ή Θύελλας Σαρακηνών όπου εκεί η πρώτη ομάδα της κλήρωσης θα αγωνιστεί στην έδρα της. 

Στα υπόλοιπα νέα της εβδομάδας η διοίκηση του Εδεσσαϊκού διοργανώνει διήμερη εκδρομή στο νησί της Κέρκυρας για τους φίλους της ομάδας, με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση την άλλη Κυριακή στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής κόντρα στην Λευκιμμη. 

Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 20 Νοεμβρίου το πρωί και η επιστροφή την Κυριακή το βράδυ. Η τιμή της εκδρομής ανέρχεται στα 100€ περιλαμβάνοντας την μετακίνηση, τα ακτοπλοϊκά και διανυκτευρεση στην παλιά πόλη στο city Marina hotel με πρωινό. 

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείται στο 6974144390 μέχρι την Τρίτη το βράδυ. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών η εκδρομή θα ακυρωθεί.

Το ίδιο πρόγραμμα για την Κέρκυρα θα ακολουθήσει περίπου και η ομάδα η οποία θα προπονηθει το Σάββατο το πρωί και στην συνέχεια θα αναχωρήσει, με την διαφορά ότι η αποστολή θα μείνει στο hellinis hotel στην περιοχή κανόνι. 


Η διοίκηση του Εδεσσαϊκού ευχαρίστησε θερμά όλους τους υπερήφανους χορηγούς-υποστηρικτές και ιδιαίτερα την εταιρεία Polatidis group για την αγάπη και την διαρκή ενίσχυση, στηρίζοντας οικονομικά το ταξίδι στην Κέρκυρα. 


Οι σημερινοί αντίπαλοι δεν έχουν προϊστορία πάρα μόνο μια φιλική αναμέτρηση που είχε διεξαχθεί στις 1 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη με τελικό σκορ 0-0

ΑΣ θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές από εκείνο το παιχνίδι 



Συγκεντρωθηκε η αποστολή του Εδεσσαϊκού 

Σε λίγα λεπτά θα έχουμε ενδεκάδα 

Ο προπονητής του Εδεσσαϊκού Άγγελος Ζαζοπουλος ξεκινάει με τους Τεντζερη, Μαυροπουλο, Νικολαΐδη, Αβραμιδη, Μωυσιδη, Γιαννόπουλο, Προυντση Κυζιριδη, Κατικαριδη, Ντόγο και Μεληκιωτη 



Ολοκληρώθηκε το ζέσταμα 

Όλα έτοιμα για την σέντρα 

Ο αγώνας ξεκίνησε 

8o λεπτό πολύ καλό σουτ του Γιαννόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα γλείφει το αριστερό κάθετο δοκάρι 

9ο λεπτό καλή στιγμή για την ΑΕΠ με διαγώνιο σουτ και την μπάλα να καταλήγει σουτ. 

Μεγάλη η ένταση στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα 20 λεπτά 

30ο λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυζιριδη στα χέρια του τερματοφύλακα

32ο λεπτό σουτ του Ντογου αουτ

33ο λεπτό σουτ για την ΑΕΠ στα χέρια του Τεντζερη η μπάλα 

42ο λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κυζιριδη λίγο άουτ 

Ημίχρονο στο Ριζάρι 
Εδεσσαϊκός ΑΕΠ 0-0

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, δεν έχουμε αλλαγές 

50ο λεπτό φάουλ για την ΑΕΠ σε καλό σημείο θα περάσει αουτ 

53ο λεπτό καλό σουτ του Μεληκιωτη στα χέρια του τερματοφύλακα

54ο λεπτό τεράστια ευκαιρία για τον Εδεσσαικό συνδυαδτηκαν άψογα Ντογος Κυζιριδης ο Μεληκιωτης έκανε το σουτ και ο Τσέχος goalkeeper πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα 

Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ 
1-0 ο Εδεσσαϊκός με σκόρερ τον Κατικαριδη 

Στο 56ο λεπτό ο Εδεσσαϊκός ανοίγει το σκορ, ήταν ένα διαγώνιο σουτ του Μεληκιωτη ο τερματοφύλακας αποκρουσε και στο rebound ο Κατικαριδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 

Mεγαλη ευκαιρία για την ΑΕΠ κεφαλιά λίγο αουτ στο 65ο λεπτο 

66ο λεπτό ο Τεντζερης μας κρατάει σε μια μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ με τους αντιπάλους να μην τηρούν τo fair play

Aλλαγη στο 80ο λεπτό μέσα ο Σπαρτιάτης αντί του Κατικαριδη 

81ο λεπτό σουτ για την ΑΕΠ μετά από κόρνερ πάνω από τα δοκάρια του Τεντζερη η μπάλα 

84ο λεπτό θα περάσει ο Καλαμπάκας στην θέση του Ντογου 

Μεγάλη απόκρουση του Τεντζερη στο 90ο λεπτό 

Στην αντεπίθεση ο Σπαρτιάτης θα κάνει κούρσα θα σπάσει στον Μεληκιωτη με την μπάλα να κοντράρει 

Απίστευτο ματς

Αλλαγη, στις καθυστέρησεις περνάει ο Τεμερτζογλου αντί του Μαυροπουλου 

96ο λεπτό κόρνερ για την ΑΕΠ 

Τελος

Εδεσσαϊκός - ΑΕΠ 1-0 

Ο Εδεσσαϊκός πετυχαίνει μια τεράστια νίκη κάνει το 3/4 και έχει πλέον 9 βαθμούς