Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

 

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για τον edessaikos

ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ

Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος με την επέκταση της συνεργασίας μου με τον Εδεσσαΐκο. 

Άργησε να έρθει σίγουρα αλλά ο σύλλογος πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Δεν τίθεται θέμα για το αν ένας προπονητής αξίζει η όχι να περιμένει τον Εδεσσαΐκο. Θεωρώ πως είναι αυτονόητο.

Έχουμε μια εβδομάδα που ξεκινήσαμε προετοιμασία σε μια ακόμη ιδιαίτερη και ασταθή όπως δείχνουν τα πράγματα σεζόν για την Γ εθνική και το λέω αυτό γιατί ακόμα δεν γνωρίζουμε ούτε ακριβή ημερομηνία έναρξης ούτε αντιπάλους. 

Παρ'ολαυτα ο χρόνος κυλάει υπέρ μας. 

Έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με την περσινή ομάδα και διοικητικά αλλά και όσον αφορά το ροστερ. 

Πρόκειται για μια καινούρια ομάδα η οποία σίγουρα τώρα ακόμα χτίζεται και πρέπει να κερδίζει την κάθε μέρα της ούτως ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη όποτε αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της. 

Ανανεωσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν οι οποίοι έχουν προσφέρει και θα βοηθήσουν εκτός των άλλων να αποκτήσει η ομάδα σύντομα πάλι ομοιογένεια. 

Έχουμε αποκτήσει ποδοσφαιριστές που μας ενδιέφεραν χαμηλού ηλικιακου προφίλ και που έχουν φιλοδοξίες να διακριθούν μέσα από αυτή την διαδικασία. 

Κάνουν προπόνηση μαζί μας τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας. 

Είμαστε σε επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουμε να ταιριάζουν με την φιλοσοφία της ομάδας καταρχάς και φυσικά να μας δώσουν ότι λείπει από την ομάδα σε ορισμένες θέσεις. 

Είναι πολύ νωρίς για εμάς να μιλάμε για ολοκλήρωση του ροστερ. 

Θα εξαντλησουμε όλα τα χρονικά περιθώρια ούτως ώστε όταν αρχίσει το πρωτάθλημα να έχουμε ένα πλήρες και πολύ ανταγωνιστικό ροστερ. 

Φέτος πολύ σημαντικό ρόλο σε ένα μεγαλύτερο και ίσως στριμωγμενο χρονικά πρωτάθλημα θα παίξει το βάθος και οι επιλογές στο ροστερ γιαυτό κι εμείς θέλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας σαυτο το θέμα. 

Ειμαστε τυχεροί που η ομάδα φέτος έχει στη διάθεσή της το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις της. Κάτι που διευκολύνει κι εμας αλλά και τον κόσμο του Εδεσσαικου που αγαπάει και θέλει να είναι κοντά στην ομάδα. 

Δεν μπορεί ο Εδεσσαΐκος είτε άργησε είτε οτιδήποτε άλλο να μην έχει πρωταγωνιστικο ρόλο. 

Σίγουρα η στήριξη για άλλη μια χρονιά του δημάρχου κ. Γιάννου σαυτη την δύσκολη προσπάθεια είναι καταλυτική.

Καλώ τον κόσμο λοιπόν του Εδεσσαΐκου που έχει αποδείξει πόσο αγαπάει την ομάδα κι έχει ζήσει μαζί της ενδοξες εποχές και ανεπαναληπτες στιγμές στο παρελθόν να στηρίξει πάλι γιατί φέτος ο Εδεδσαΐκος σε μια Γ εθνική που όπως φαίνεται θα συναντήσει κι άλλες πολύ ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη την στήριξη των φιλάθλων του.