Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Image result for ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΙΝΟΦΟΡΟ
''ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ''

Ο Παναγιώτης Αβραμίδης εκτιμά ότι ο Εδεσσαϊκός θα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο.Είναι από τα σημαντικά εργαλεία του Ηλία Σαπάνη στην αμυντική γραμμή.Ο Παναγιώτης Αβραμίδης στη δεύτερη σεζόν του στην 'Εδεσσα δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί παντού και φυσικά δεν είναι τυχαίο πως άρχισε πια να διακρίνεται και στην θέση του δεξιού μπακ,έστω και εαν πρόκειται για κεντρικό αμυντικό.''Οταν ο προπονητής σε καλεί να αγωνιστείς δεν μπορείς ... να διαλέξεις.Από την στιγμή που αποφάσισε ο προπονητής να παίξω σαν δεξί μπακ,διότι εκεί είχε ανάγκη η ομάδα θα έπρεπε να τα πάω όσο το δυνατόν καλύτερα.Οσο αγωνίζομαι άλλωστε εκεί μαθαίνω και καλύτερα τη θέση"λέει χαρακτηριστικά.

-Πως κρίνεις το ξεκίνημα του πρωταθλήματος για τον Εδεσσαϊκό?
Σίγουρα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε και καλύτερα.Είχαμε μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους εαυτούς μας.Παίζουν πολλά ρόλο φυσικά ,όμως αναμφίβολα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς.

-Εχει μπεί ψηλότερα φέτος ο πήχης?
Σαφώς.Ξέρουμε τις δυνατότητες μας ,γνωρίζουμε τη δυναμική και την ιστορία της ομάδας και δεν μπορούμε παρά να βάζουμε ψηλότερα φέτος τον πήχη

-Ποιές ομάδες θεωρείς πως θα διεκδικήσουν την άνοδο?
Εκτός από εμάς ,πιστεύω ότι σοβαρές πιθανότητες έχει η Τρίγλια,ο Αγροτικός αλλά και η Βέροια.Είναι πραγματικά καλές ομάδες,δίχως να θέλω ασφαλώς να υποτιμήσω και τις υπόλοιπες.Πάντως νομίζω ότι δύσκολα θα ξεχωρίσει κάποια ομάδα.Θα γίνει μάχη μέχρι τέλους.

-Από τις συνθήκες που βρήκες πέρυσι στον Εδεσσαϊκό είσαι ικανοποιημένος?
Είμαι πολύ ικανοποιημένος,όπως νομίζω και όλα τα παιδιά.Ξέρουμε καλά τις δυσκολίες που υπάρχουν στις περισσότερες ομάδεςτης Γ'Εθνικής και είναι πολυτ σημαντικό ότι ο Εδεσσαικός προσφέρει πολλά στους παίκτες.Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει δημιουργήσει γενικά ένα πολύ καλό όνομα πέραν της ιστορίας του συλλόγου.

Ξέρετε ότι ο Παναγιώτης Αβραμίδης έχει αγωνιστεί στην Κ20 του Ατρομήτου αλλά και το Ηρακλή ενώ στον Γηραιό είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με αποτέλεσμανα αγωνιστεί και στην πρώτη ομάδα.