Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΡΛΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ

Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στην εύχαριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γιώργου Τσιρλίδη.Ο ποδοσφαιριστής ανήκει από σήμερα στην ομάδα μας.Ο καταξιωμένος επιθετικός έφτασε σήμερα το πρωί στα γραφεία του συλλόγου όπου και υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο.Ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1993.Το νέο μεταγραφικό απόκτημα έχει διατελέσει βασικό στέλεχος των ομάδων όπου αγωνίζονταν διαθέτωντας πλούσιες παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Football League 2.'Εχει αγωνιστεί στην Αναγ. Επανωμής,Πιερικό,Ρούβας,Pelister Bitola,Τύρναβο,Απόλλων Κρύας Βρύσης και Αλμωπό Αριδαίας.
Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις ο Γιώργος Τσιρλίδης τόνισε : Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Εδεσσαικός.Από την πλευρά μου θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της,που δεν είναι άλλος από την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Εμείς από την πλευρά μας τον καλοσωρίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Εδεσσαικού,του ευχόμαστε υγεία,επιτυχίες και φυσικά πολλά goal...