Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για εδεσσαικοσ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ

Με εντατικούς ρυθμούς, και παράλληλα με τις προετοιμασίες της ομάδας για τη νέα χρονιά στη Football League 2, συνεχίζεται και η οργάνωση για τα τμήματα υποδομής. Μετά τα σημαντικά βήματα προόδου που σημειώθηκαν την περσινή περίοδο στην ακαδημία, ο πήχης για την νέα χρονιά ανεβαίνει ακόμη ψηλότερα. Στόχος της διοίκησης είναι η δημιουργία μιας ακαδημίας που θα προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την  ποδοσφαιρική εξέλιξη των παιδιών και την ψυχοκινητική τους ανάπτυξη, καθώς και η ανάδειξη ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο, κάτι που επιτάσσει η ιστορία του Εδεσσαϊκού και η παράδοσή του στη δημιουργία παικτών που έχουν διακριθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.    
 Σημαντική εξέλιξη είναι η δημιουργία της ομάδας Νέων η οποία θα αγωνίζεται στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, και θα αποτελέσει τη συνδετική ομάδα της ακαδημίας με την αντρική. Επιπλέον, τη νέα χρονιά η ακαδημία θα λειτουργήσει με λεπτομερές τεχνικό πλάνο προπονήσεων, το οποίο θα εφαρμοστεί στην πράξη από τους προπονητές και θα συντελέσει στην πιο μεθοδική και αποτελεσματική εκπαίδευση των αθλητών. Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί και στο λειτουργικό κομμάτι της ακαδημίας, ώστε να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στα παιδιά και τους γονείς.    Μετά τις συναντήσεις και τις συζητήσεις με τους προπονητές την τελευταία εβδομάδα προέκυψε το σχήμα των προπονητών που θα στελεχώσουν την ακαδημία. Το τεχνικό team της ακαδημίας θα αποτελούν οι Πούπης Βασίλης (Bambini/Prejunior), Πεχλιβάνης Πέτρος (Junior και Παιδικό), Τσιρόγκας Δημήτρης (Προπαιδικό) Δημήτρης Πασχαλίδης (Τερματοφύλακες) και Στεργιόπουλος Βάιος (Junior και Νέοι) που αναλαμβάνει και τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Να σημειωθεί ότι όλοι οι προπονητές είναι καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα ποδόσφαιρο και διπλωματούχοι προπονητές UEFA B και πάνω. Η κατάρτιση και η προπονητική τους εμπειρία, αποτελούν σημαντικό υπόβαθρο για την υλοποίηση του τεχνικού πλάνου της ακαδημίας.  
Στο διάστημα που ακολουθεί θα κορυφωθούν οι εργασίες συντήρησης των γηπεδικών εγκαταστάσεων και η προετοιμασία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη της ακαδημίας μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών.