Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΔεσσαικος
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΖΑΡΛΗ


Για τον φετινό Εδεσσαϊκό, αλλά και την επόμενη χρονιά, μίλησε στο «FAIR PLAY 96.1» λίγο πριν το φιλικό-γιορτή με τον Άρη ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος των «τριαινοφόρων», Χρήστος Πόζαρλης, πλέκοντας το εγκώμιο του προέδρου, Πέτρου Πασσαλή και τονίζοντας ότι φιλοδοξία είναι «ένα βήμα μπροστά», χωρίς όμως αλλαγή της φετινής φιλοσοφίας.
Ο Χρήστος Πόζαρλης τόνισε αρχικά: «Συζητούσαμε μέρες για το σπουδαίο φιλικό με τον Άρη, καταλυτική ήταν η παρουσία του προέδρου Πέτρου Πασσαλή, που έχει παρελθόν σε αυτή την ομάδα. Με τέτοια παιχνίδια η Έδεσσα αναβιώνει στιγμές του ένδοξου παρελθόντος, στην Α΄ Εθνική, πριν περίπου 20 χρόνια. Τα μεγαλεία μας. Και μακάρι να τα ζήσουμε πάλι σύντομα, επιστρέφοντας ψηλότερα. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, με πολλούς φιλάθλους στην περιοχή. Φέτος είχαμε δύσκολη χρονιά, δεν άρχισε καλά, αλλά τελείωσε θετικά. Στόχος μας είναι η σταθεροποίηση στις εθνικές κατηγορίες, αφού λείπαμε χρόνια και να γίνει ένα βήμα παραπάνω του χρόνου. Να ανέβει ο Εδεσσαϊκός όσο ψηλότερα μπορεί το επόμενο διάστημα. Έχουμε πλέον καλή έξωθεν μαρτυρία, για τη σοβαρή διοίκηση του Πασσαλή. Ουδέτεροι μιλούν κολακευτικά για την ουσιαστική και τυπική λειτουργία μας, με οργάνωση και συνέπεια. Η εμπειρία του Πέτρου είναι μεγάλη, παίζει καταλυτικό ρόλο σε όλο το «οικοδόμημα». Έχει τεχνογνωσία και δεν χρειάζεται διαπιστευτήρια. Γιατί σε μια ομάδα δεν αρκεί μόνο ένα καλό ρόστερ, πρέπει να γίνονται πολλά, λειτουργικά, σε γήπεδα και υλικοτεχνική υποδομή».
«ΟΧΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ»
Για να συνεχίσει ο παράγοντας του Εδεσσαϊκού: «Φέτος είπαμε «όχι» σε… μισθοφόρους και παίκτες μεγάλης ηλικίας. Θέλαμε ταυτόχρονα με την ανάδειξη του συλλόγου και των νεαρών παιδιών της περιοχής. Τα καταφέραμε, τερματίζοντας τη χρονιά με βασικούς τρεις 17χρονους. Το πλάνο προπονήσεων περιλαμβάνει δράση ως το τέλος του μήνα, ενώ ίσως γίνουν δοκιμές και ένα φιλικό ακόμα. Μάλλον στις 30 Μαϊου θα γίνει συνέλευση απολογισμού και θα φανεί αν μείνει η διοίκηση. Επίσης, θα οριοθετηθούν οι νέοι στόχοι και θα τεθούν επί τάπητος θέματα προπονητή και δυναμικού. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο για αλλαγές στο σχήμα, μέχρι τη συνέλευση θα υπάρχει κινητικότητα και διεργασίες. Το αγωνιστικό πλάνο δε θα αλλάξει, ίδια φιλοσοφία, με «πυρήνα» μας τα νεαρά παιδιά, με ταλέντο, όρεξη και φιλοσοφίες. Σίγουρα θέλουμε ενίσχυση, ενώ είμαστε ευχαριστημένοι από τον προπονητή Ηλία Σαπάνη και εκείνος από εμάς. Δεν υπάρχει όμως ακόμα κάτι επίσημο, πρέπει να δούμε τις δικές του προθέσεις. Είναι καλός προπονητής, βοήθησε σε πολλά επίπεδα φέτος».