Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Image result for edessaikos
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Κ12 ΚΑΙ Κ14 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΤΙΜ!

Με νίκες συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία στο τουρνουά του Μακεδονικού οι Κ12 και Κ14 το Σάββατο 1/12. Οι Κ12, που έχουν εξαιρετική πορεία, νίκησαν τον ΠΑΟ Κουφαλίων με 7-3 και συνεχίζουν να είναι στην πρώτη θέση από την αρχή του πρωταθλήματος. Οι ελπιδοφόροι τριαινοφοροι, αποδίδουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και δίκαια πρωταγωνιστούν. Οι Κ14 νίκησαν τον Κεραυνό Αγ. Παύλου με σκορ 3-1 και μετά και τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής βρέθηκαν στην πρώτη θέση. Η ομάδα της Κ 14, συνεχώς ανεβαίνει αγωνιστικά και παρουσιάζει σταθερότητα και ωραίο θέαμα. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι στη Μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας αρκετοί παίκτες της Κ 14 του Εδεσσαϊκού είναι στις βασικές επιλογές.
Τα εύσημα πρέπει να δοθούν και στους προπονητές των δύο τμημάτων Πέτρο Πεχλιβάνη και Δημήτρη Τσιρονκα που καθημερινά βελτιώνουν τα παιδιά μέσα από τις προπονήσεις.
Η Κ17, αν και έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, ηττήθηκε με γκολ στα τελευταία λεπτά με 2-1. Η ομάδα, είχε καλή συνοχή αμυντικά, και επιθετικά ήταν επικίνδυνη στο κάθετο παιχνίδι. Δέχτηκε όμως δύο γκολ από κόρνερ, με το ένα μάλιστα να είναι αυτογκόλ. Τα παιδιά παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα και άξιζαν κάτι καλύτερο. Η ομάδα βέβαια στους περισσότερους αγώνες δεν έχει παίξει πλήρης λόγω απουσιών και σίγουρα κάποιες επιστροφές θα δώσουν σημαντική βοήθεια.