Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
ΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟ-
ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ Κ16 ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.
Συνέχεια στις επιτυχίες για την ακαδημία είχαμε την Κυριακή 9/12 στους αγώνες που έδωσαν τα τμήματα υποδομής του Εδεσσαϊκού εκτός έδρας με τον Φίλιππο Γιαννιτσών.
Συγκεκριμένα, στον Πενταπλατανο η Κ8 που φέτος έχει μεγάλο αριθμό παιδιών, έκανε πολύ καλό παιχνίδι και μαζί με την νίκη πρόσθεσε έξτρα εμπειρία στο ενεργητικό της. Η Κ10, ήταν πολύ καλή και σε αυτό τον αγώνα, και παρότι έπαιξε με έναν δυνατό αντίπαλο στο τέλος τα κατάφερε επικρατοντας με ένα γκολ διαφορά και μάλιστα με πλήρη ανατροπή. Η Κ12, δεν δυσκολεύτηκε, και παίζοντας και πάλι ποιοτικό ποδόσφαιρο, πέτυχε ευρεία νίκη, δείχνοντας ότι κινείται πάντα σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.
Η Κ 16 έμεινε στο 0-0 στον εκτός έδρας αγώνας με τον Εθνικό Γιαννιτσών. Στο πρώτο ημίχρονο οι Τριαινοφοροι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά υστέρησαν στην τελική πάσα που θα έφερνε το γκολ. Το πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στον αντίπαλο, που πίεσε μεν, χωρίς όμως να έχει πολλές τελικές, ενώ στα τελευταία είκοσι λεπτά οι πράσινοι πίεσαν, απείλησαν με στατικές φάσεις που πέρασαν ανεκμετάλλευτες, ενώ είχαν και δύο πολύ καλές ευκαιρίες που δεν τις αξιοποίησαν, αφού δεν ήταν ψύχραιμοι στο τελείωμα τους.
Έτσι έκλεισε, ένα πολύ καλό αγωνιστικό διήμερο για την ακαδημία του Εδεσσαϊκού, με καλό ποδόσφαιρο και νίκες εντός και εκτός του νομού.