Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Image result for εδεσσαικος
ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ-14 ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ-ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ!

Στην προπόνηση-προεπιλογή για την στελέχωση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Κ-14 συμμετείχαν δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-14 του Εδεσσαϊκού, που έγινε την Πέμπτη 21/2 στα γήπεδα της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη!
Οι Κεραμυδάς Δημήτρης και Δουϊτσης Κωνσταντίνος, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις τους με την Μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας, κλήθηκαν να συμμετέχουν στην προεπιλογή για την Εθνική ομάδα Κ-14, κάτι που αποτελεί σημαντική διάκριση για τους ίδιους και για τον Εδεσσαϊκό. Στην προπόνηση παραβρέθηκε και ο κύριος προπονητής της Κ-14 της ακαδημίας κ. Τσιρόνκας Δημήτρης που εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των αθλητών μας.
Η πρόσκληση αυτή, αποτελεί το επιστέγασμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ακαδημία του Εδεσσαϊκού, και γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση το προπονητικό τιμ της ακαδημίας και ιδιαίτερα τους κ. Τσιρόνκα Δημήτρη και κ. Πεχλιβάνη Πέτρο που τα δύο τελευταία χρόνια δουλεύουν με το συγκεκριμένο τμήμα της ακαδημίας. Την ικανοποίηση και χαρά του για αυτή την τιμητική διάκριση εξέφρασε και ο υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Τρυφωνίδης, που καθημερινά είναι κοντά στις ανάγκες των αθλητών και προπονητών.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την τιμή τους να προσκληθούν, σε σύνολο τεσσάρων αθλητών από τον νομό Πέλλας, στους συμπαίκτες τους στην ακαδημία που τους βοήθησαν να διακριθούν με την Κ-14 τoυ Εδεσσαϊκού και την Μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας και στους προπονητές τους που τους δίνουν καθημερινά τα εφόδια να εξελίσσονται ως ποδοσφαιριστές!
Η ομάδα Κ-14 της ακαδημίας αποτελεί ένα από τα καλύτερα τμήματα της ομάδας, με πολλά παιδιά να δουλεύουν σκληρά καθημερινά και να δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει!