Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019


Image result for εδεσσαικοσ
ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
(Ένα άρθρο του Δημήτρη Παπαιώαννου)

Σε λίγες μέρες ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Είναι  ξεκάθαρο  ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα χαρακτηρίστηκε από την αποχώρηση του Πέτρου Πασσαλή από την προεδρία του Συλλόγου, γεγονός που προκάλεσε τριγμούς και δημιούργησε ένα αίσθημα αβεβαιότητας στην ομάδα. Ωστόσο, ήταν μαθηματικά βέβαιο πως ένας σύλλογος με την δυναμική του Εδεσσαϊκού  θα έβγαινε από το αδιέξοδο βρίσκοντας λύση σε όλα τα προβλήματα, κάτι που, άλλωστε, ήταν επιβεβλημένο από την ιστορία του και την ιστορική διαδρομή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πράγματι, μετά τις απαιτούμενες ζυμώσεις που υπάρχουν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον Χρήστο Πόζαρλη, έναν άνθρωπο που αγαπά παθολογικά τον Εδεσσαϊκό. Είναι, επίσης, πολύ σημαντικό ότι η νέα διοίκηση αποτελείται, κατά κύριο λόγο, από ανθρώπους που υπηρέτησαν την ομάδα στο πρόσφατο παρελθόν, προερχόμενοι από το απερχόμενο ΔΣ, ενώ υπήρξαν και κάποιες νέες προσθήκες, δείγμα  του οράματος που δημιούργησε και ενέπνευσε η προηγούμενη διοίκηση. Με δεδομένη την στήριξη του Πέτρου Πασσαλή στην ομάδα και την παρουσία ,στο ΔΣ, ανθρώπων που αποτελούν μέρος του πιο δυναμικού κομματιού της κοινωνίας της Έδεσσας, με έντονη δραστηριότητα τόσο στην οικονομική ζωή όσο και στα κοινά της πόλης, αυτομάτως δημιουργείται ένας άνεμος αισιοδοξίας για το μέλλον του Εδεσσαϊκού. Με αυτά τα δεδομένα οδηγούμαστε στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ,την ερχόμενη εβδομάδα. Με νέο προπονητή ,τον Πάρη Ζουμπούλη, έναν άνθρωπο που έγραψε, ως ποδοσφαιριστής, την δική του ιστορία στον χώρο,  με πολύ όρεξη και διάθεση να καθιερωθεί  ως πρώτος, πλέον,  προπονητής και που χαίρει εκτίμησης όχι μόνο στην κοινωνία της Έδεσσας( δικό της παιδί άλλωστε), αλλά και όλης της φίλαθλης Ελλάδας.
Σαφέστατα, όλοι γνωρίζουμε πως έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, για να κερδίσουμε το στοίχημα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Η ομάδα χρειάζεται να ενισχυθεί και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά της. Απαιτείται ,όμως, η στήριξη και η συσπείρωση όλων των Εδεσσαίων γύρω από τον Σύλλογό μας. Και η παρουσία όλων μας στην πρώτη της Δευτέρας θα είναι η ιδανική αρχή!