Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Image result for εδεσσαικος
ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ήταν 3 Νοεμβρίου και πιο συγκεκριμένα η 9η αγωνιστική όταν οι Πράσινοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.
Είχαν προηγηθεί 8 ματς με τον Εδεσσαϊκό να έχει 4 ήττες όλες με 1-0 (Θερμαϊκό, Μακεδονικό, Αλμωπό και Νίκη Αγκαθιάς), 3 ισοπαλίες (Αγροτικό, Καλλικράτεια και Γιαννιτσά) και μια νίκη στα χαρτιά απέναντι στον Άρη Παλαιοχωρίου.
Όλοι είχαν τον Εδεσσαϊκό καταδικασμενο.
Τότε όμως ήταν που γύρισε ο διακόπτης και ο Εδεσσαϊκός πήρε μπρος κάνοντας μια τρελή κούρσα η οποία καλά κρατεί μέχρι και σήμερα. Από τρίτος από το τέλος, έφτασε σήμερα να βρίσκεται στην 2η θέση!!!
Ο Εδεσσαϊκός με ένα ντεμαραζ θετικών αποτελεσμάτων έφτασε από τους 6 βαθμούς που είχε την 8η αγωνιστική να έχει συγκεντρώσει άλλους 38 βαθμούς σε σύνολο 17 αγώνων!!!
Μία πορεία πρωταθλητισμου καθώς στους 17 τελευταίους αγώνες οι Πράσινοι ηττήθηκαν μόνο μια φορά... πέτυχαν 11 νίκες και ήρθαν ισόπαλοι 5 φορές.
Αναλυτικά κέρδισαν την Αστραπή Μεσοποταμίας με 2-0,ήρθαν ισόπαλοι στην Θύελλα Σαρακηνών με 1-1,νίκη άνευ άγωνα με Σειρήνα, ακολουθησαν νίκες με Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων 2-0 και Ποσειδώνα Μηχανιώνας 4-0,ισοπαλία στην Φλώρινα 0-0, νίκη με Θερμαϊκό 3-1, νέα νίκη άνευ άγωνα με Παλαιοχωρι, ισοπαλία με Αγροτικό στον Ευόσμο 2-2, νίκη με Καλικράτεια 1-0, ήττα στον Μακεδονικό 1-0,ισοπαλία με Αλμωπό 1-1,νικη στα Γιαννιτσά 1-2,ισοπαλία με Αγκαθιά 0-0,νίκη στην Αστραπή με 0-3,νίκη με Θύελλα Σαρακηνών 1-0  και νίκη άνευ άγωνα με Σειρήνα.
Στην αντίστοιχη βαθμολογία για τους λάτρεις της στατιστικής εάν πάντως το πρωτάθλημα ξεκινούσε τον Νοέμβριο ο Εδεσσαϊκός θα ήταν δεύτερος με 38 βαθμούς έναντι 39 του Αλμωπου.
Στις επόμενες 4 αγωνιστικές που απομένουν οι Πράσινοι έχουν να δώσουν 3 παιχνίδια καθώς μεσολαβεί και το ρεπό, με μοναδικό σκοπό να συγκεντρωσουν όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς,διατηρώντας την θέση τους στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.