Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Αποτέλεσμα εικόνας για τον edessaikos

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Μετά την σημερινή νίκη του Εδεσσαϊκού,που αισίως έφτασε τους 20 βαθμούς όλοι σαφώς στο στρατόπεδο των Πράσινων μπορούν να νιώθουν ανακουφισμενοι αλλά όχι και σίγουροι καθώς η ομάδα δεν έχει σωθεί ακόμα μαθηματικά. Ας δούμε όμως όλα τα πιθανά σενάρια :

-Ο Εδεσσαϊκός νικάει τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και σώζεται με 23 βαθμούς. 

-Ο Εδεσσαϊκός έρχεται ισόπαλος με τον Ποσειδώνα και σώζεται με 21 βαθμούς. 

-Ο Εδεσσαϊκός χάνει από τον Ποσειδώνα και παραμένει στους 20 βαθμούς 

Εδώ τώρα αρχίζουν να βγαίνουν τα κομπουτιερακια. Εάν ο Εδεσσαικος ηττηθεί την Κυριακή θα παραμείνει στους 20 βαθμούς και για να μείνει στην κατηγορία πρέπει να χάσει καταρχήν η Αναγ. Πλαγιάς στην έδρα της από την Θύελλα Σαρακηνών έτσι ώστε να παραμείνει η ομάδα από το Κιλκίς στους 19 βαθμούς. Σε περίπτωση νικης ή ισοπαλίας η Αναγ. Πλαγιάς σώζεται λόγω του goal average. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και με την Αναγ. Γιαννιτσών που έχει 19 βαθμούς  και παίζει εντός έδρας με τον Θερμαϊκό θέλοντας τουλαχιστον ισοπαλία για να σωθεί και αυτή λόγω του goal average. Τέλος η Νίκη Αγκαθιάς που θέλει την νίκη λογικά θα έχει εύκολο έργο την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της κόντρα στον Αετό Βαρβάρας θα φτάσει στους 20 βαθμούς. Το πρόβλημα είναι πως εάν ο Εδεσσαικος χάσει, υστερεί με όλες τις ομάδες στα goal average, οπότε εάν κάτι πάει στραβά θα πρέπει ή να χάσει η Αναγ. Πλαγιάς, ή να χάσει η Αναγ. Γιαννιτσών ή να μην κερδίσει η Νίκη Αγκαθιάς. 

Mε πιο απλά λόγια ο Εδεσσαικος την Κυριακή παίζει για 2 αποτέλεσματα (νίκη ή ισοπαλία) χωρίς να τον νοιάζει τι θα γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια 

Βαθμολογια 

7.Εδεσσαϊκός 20 (-3)

8.Αναγ.Πλαγιας 19 (+7)

9.Αναγ.Γιαννιτσων 19 (+6)

____________________________

10.Νικη Αγκαθιάς 17 (-2)