Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για εδεσσαικος
ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 



Συνήθως οι συνεντεύξεις γίνονται σε ποδοσφαιριστές,προπονητές,παράγοντες και προέδρους ομάδων.Το www.edessaikos.gr ανοίγει σήμερα μια νέα κατηγορία ξεκινώντας συνεντεύξεις από αγνούς φίλους της ομάδας μας.Η αρχή θα γίνει με τον Πάρη Κουσουρή ο οποίος μας έχει συγκινήσει με την αγάπη και την αφοσιώση που δείχνει στον Εδεσσαικό.Ο Πάρης γεννήθηκε και ζει μόνιμα στην Κατερίνη και παρά την μεγάλη χιλιομετρική απόσταση δεν λείπει από κανένα ματς των Πρασίνων τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.



Πάρη πόσο χρονών είσαι ?

25

Με τι ασχολείσαι αυτή την στιγμή?

Δουλεύω σε ένα καφέ στην Κατερίνη

Παράλληλα είσαι και ποδοσφαιριστής,σωστα?

Ναι ερασιτεχνικά βέβαια.Ξεκίνησα από την ΑΕ Περίστασης και τώρα παίζω στον Πιερικό Ρυακίων.Η θέση μου είναι αριστερός μπακ.

Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή ως ποδοσφαιριστής?

Ο τελικός πρωταθλήματος με την Περίσταση κόντρα στην Καρίτσα που πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα Πιερίας.Δυστυχώς στα μπαράζ με τους άλλους νομούς δεν τα καταφέραμε να ανεβούμε στην Γ'Εθνική.

Πάρη πως ξεκίνησε η αγαπη σου για τον Εδεσσαικό?

Η αγάπη μου για τον Εδεσσαϊκό ξεκίνησε πρώτα από τον ύμνο της ομάδας!!!!
Μετά παρακολούθησα από κοντά κάποια παιχνίδια και μου άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο που παίζει!

Τι ήταν αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον?

Αυτό που με εντυπωσίασε πολύ ήταν η άριστη φιλοξενεία τον ανθρώπων του Εδεσαικού!!!
Με έκαναν να νιώσω σαν να τους ξέρω πολλά χρονια.Γνώρισα από κοντά τον Πρόεδρο τον προπονητή και όλο αυτό έφερε ένα δέσιμο με τον Εδεσσαικό.

Στην Ελλάδα δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο για μια επαρχιακή ομάδα να έχει φιλάθλους από μακρυα.Τι έχεις να πεις για αυτο?


Ναι στην Ελλάδα είναι κάτι πρωτόγνωρο όπως είπες και εσύ.Ο καθένας όμως έχει δικαίωμα να υποστηρίζει ότι θέλει και ότι αγαπά.

Είσαι ευχαριστήμενος από την φετινή πορεία?

Ναι πάρα πολύ,αλλά να ξέρεις πως τα καλύτερα έρχονται...Είναι μια πολύ καλοδουλεμένη και πειθαρχημένη ομάδα,υπάρχει ποιότητα στους ποδοσφαιριστές.Ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο! Και πάνω απ'όλα ειναι οικογένεια!! Οπότε βάζει γκολ ο Εδεσσαικός οι παίκτες γίνονται ένα κουβάρι απο αγκαλιές.Αυτό σημαίνει ομάδα.
Που φάνταζεσαι να δεις τον Εδεσσαικό?

Έχεις κόσμο και μεγάλη Ιστορία στην Ελλάδα ,εύχομαι να ξαναπάει η ομάδα στην Α' Εθνικη εκει που πραγματικά αξίζει.Όνειρο μου είναι να φορέσω την φανέλα του Εδεσσαικού.