Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για edessaikos
ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Ένα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα με πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά ήταν το τουρνουά που διοργάνωσε το πρωινό της Κυριακής 3/6 η ακαδημία του Εδεσσαϊκού σε συνεργασία με την πρώτη ομάδα.Στο τουρνουά συμμετείχαν ο Εδεσσαϊκός, ο Μ. Αλέξανδρος Άρνισσας και ο ΒΑΟ από την Θεσσαλονίκη, και τα τμήματα που συμμετείχαν ήταν τα Μπαμπίνι,Προτζούνιορ,Τζούνιορ και Προπαιδικό.
Οργανωτικά οι προπονητές της ακαδημίας και ο υπεύθυνος κ. Τρυφωνίδης, με την αρωγή και των μελών της διοίκησης της πρώτης ομάδας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και αποζημιώνοντας τους γονείς και τα παιδιά που βρέθηκαν στο στάδιο "Φόρης Γεντζής".
Ήταν μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου με ωραίους αγώνες μεταξύ των ομάδων, χωρίς βαθμολογίες και με κύριο στόχο την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.
Το παρόν στο γήπεδο έδωσαν ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού κ. Πασσαλής,ο επίτιμος πρόεδρος κ. Σταυρόπουλος που βρίσκεται στην πόλη μας και μέλη της διοίκησης.
Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής του τουρνουά, ενώ οι ομάδες έδωσαν την υπόσχεση να ξαναβρεθούν μεταξύ τους σε ανάλογες εκδηλώσεις.