Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για EDessaikos
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ!

Με κύριο σύνθημα το ¨παιχνίδι και διασκέδαση¨ χωρίς σκοπιμότητες και στα πλαίσια του fair play διοργανώθηκε από την ακαδημία του Εδεσσαϊκού την Κυριακή 10/6 στο στάδιο ¨Φόρης Γεντζής¨ το ημερήσιο τουρνουά ακαδημιών με καλεσμένες τις ομάδες του Μακεδονικού και του Αλμωπού Αριδαίας!
Στο κατάμεστο από παιδιά και γονείς γήπεδο του Εδεσσαϊκού έγιναν πολύ ωραίοι αγώνες μεταξύ των τριών ομάδων στις κατηγορίες K 7 έως και Κ 13, με πολλά γκολ και πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα από τους μικρούς αστέρες, που απέσπασαν το χειροκρότημα των παρευρισκομένων!
Το κλίμα μεταξύ των παιδιών ήταν φανταστικό, ανάλογο και των πολύ καλών σχέσεων που διατηρούν τα τρία ιστορικά σωματεία και οι ακαδημίες τους μεταξύ τους. Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά και δόθηκαν ευχές για καλό καλοκαίρι και καλή επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους τη νέα περίοδο!
Οργανωτικά όλα κύλησαν ομαλά χάρη στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι προπονητές της ακαδημίας του Εδεσσαϊκού και ο υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Τρυφωνίδης με την πολύτιμη βοήθεια μελών της διοίκησης της ομάδας με πρωτεργάτη τον κ. Πόζαρλη, των φροντιστών του γηπέδου, των διαιτητών και του υπεύθυνου α΄ βοηθειών που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους!
Ο Εδεσσαϊκός ευχαριστεί τις ομάδες για τη συμμετοχή τους στα δύο ημερήσια τουρνουά που διοργάνωσε η ακαδημία ποδοσφαίρου και θα συμμετέχει με μεγάλη ευχαρίστηση σε ανάλογες εκδηλώσεις τους, που αφορούν τον υγιή αθλητισμό στις αναπτυξιακές ηλικίες!