Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Image result for ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΣΤΗΝ PELLANEWS ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΩΥΣΙΔΗΣ
Στην έντυπη έκδοση της Πέλλαnews και πιο συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Στέφανο Μίντζα μίλησε ο Σεραφείμ Μωυσιδης.Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Εδεσσαϊκού σχολίασε την πρώτη εντός έδρας νίκη της ιστορικής ομάδος της Έδεσσας επί της Αστραπής Μεσοποταμίας αλλά και αναφέρθηκε στον επόμενο αγώνα με την Θύελλα Σαρακηνών. Τέλος ο 'βράχος' του Εδεσσαϊκού επισήμανε πως με δουλειά και ταπεινοτητα θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.
Για τον αγώνα με την Αστραπή Μεσοποταμίας:
Στον αγώνα με την Aστραπή Μεσοποταμίας η ομαδα επιτέλους πηρε αυτό που αξιζε δηλαδή τη νίκη και συνδυασε και καλή εμφάνιση οπως εχει κάνει σχεδον σε όλα τα ματς. Βαδίζουμε στο σωστό δρομο ηταν μια νίκη ψυχολογιας που μας δινει δύναμη για τη συνεχεια.
Για τον επόμενο αγώνα με τη θύελλα Σαρακηνών 
 Ερχεται ενας δύσκολος αγώνας σε μια δύσκολη έδρα και κρυβει πολλες ιδιαιτεροτητες. Εμεις σε καθε αγώνα κοιταμε να είμαστε σοβαροι και να τα δινουμε ολα για το καλύτερο δυνατο οπως αρμοζει στην ιστορια της ομάδας.
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
Εχουμε πολυ δρομο μπροστά μας και αρκετο εδαφος να καλύψουμε χρειαζεται πολυ δουλειά ταπεινοτητα και ειμαι πεπεισμενος οτι θα έρθουν και τα συνεχομενα καλα αποτελέσματα.