Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Α.Σ. Εδεσσαϊκός - Βικιπαίδεια
ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΜΩΥΣΙΔΗΣ

Ο Εδεσσαικος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Σεραφείμ Μωυσιδη.
Ο "Μωυ"αποτέλει σημείο αναφοράς για τη χρονιά που μας έρχεται, με τον κόσμο να τον επιλέγει σε σχετική ψηφοφορία ως κορυφαίο κεντρικό αμυντικό της τελευταίας δεκαετίας.Οι εξαιρετικές του επιδόσεις και η θέληση τόσο της διοίκησης όσο και του κόσμου για την παραμονή του στην ομάδα οδήγησε στη συμφωνία και έτσι ο πολύπειρος αμυντικός θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τρίαινα.

Αμέσως μετά προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση συνεργασίας μου με την ομάδα.. Είναι τιμή μου να υπηρετω αυτό  τον ιστορικό σύλλογο και εύχομαι να συνεχίσω να το κάνω όσο μπορώ καλύτερα.. Έχουμε μπροστά μας μια χρονιά δύσκολη χωρίς να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί αλλά όταν υπάρχει θέληση και πίστη όλα είναι εφικτά.Να ευχηθώ υγεία σε όλους που απαρτίζουν το σύλλογο και μια χρονιά αφετηρία για κάτι καλύτερο... Ευχαριστω την ομάδα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, και καλώ τους πάντες να στηρίξουν την ομάδα και να δείξουν τι σημαίνει πραγματικά Εδεσσαικος.