Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Αποτέλεσμα εικόνας για τον edessaikos

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ΜΕ 2-1

Την ευκαιρία να δει την ετοιμότητα όλων των ποδοσφαιριστων του, είχε ο τεχνικός του Εδεσσαικου Άγγελος Ζαζοπουλος στο φιλικό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Ριζάρι ανάμεσα στην ομάδα μας και την Θύελλα Σαρακηνών. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν τον αγώνα με τους Τεντζερη, Γκινη, Καλαμπακα, Μωυσιδη, Αβραμιδη, Γιαννόπουλο, Προυντση Κυζιριδη, Ταουσιανη, Σπαρτιάτη και Μεληκιωτη

Η Θύελλα άνοιξε το σκορ με πεναλτυ και έδειχνε να πατάει καλύτερα στα πρώτα είκοσι λεπτά.Από κει και πέρα ο Εδεσσαικος βρήκε τα πατήματα του έχοντας στο 30ο λεπτό οριζόντιο δοκάρι σε ατομική προσπάθεια του Σπαρτιάτη, ενώ και στο 37ο λεπτο το σουτ του Μεληκιωτη πέρασε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ωραία συνεργασία των πράσινων ο  Μεληκιωτης έκανε το πλασέ με τον αντίπαλο τερματοφυλακα να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου καλό σουτ του Αβραμιδη πέρασε λίγο άουτ. 

Ανοιχτό παιχνίδι είχαμε από τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και από τις δύο ομάδες με φάσεις εκατέρωθεν και στα δύο καρέ.Οι συνεχόμενες αλλαγές δεν επηρέασαν τον ρυθμό,από νωρίς πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Βαλαβανης, Ντογος, Τεμερτζογλου και Κεραμυδας αντί των Τεντζερη, Γιαννόπουλο,Καλαμπακα και Γκινη. Υπήρξε μια πολύ καλή στιγμή για τον Εδεσσαικο μετά από σέντρα του Κεραμυδα με την κεφαλιά του Σπαρτιάτη να περνάει άουτ.Η ισοφάριση για τον Εδεσσαικος ήρθε στο 55ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πεναλτυ του Κυζιριδη.Στο 65ο λεπτό πέρασαν και οι Κολεβ, Αταλασιδης, Μισκος και Ροδοβιτης αντί των Μωυσιδη, Σπαρτιάτη, Ταουσιανη και Προυντση ,ενω στο 80ο λεπτό με ωραίο πλασέ ο Ντογος διαμόρφωσε το 2-1. Λίγο πριν το τέλος ο Μεληκιωτης στάθηκε άτυχος καθώς έχασε πεναλτυ με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.