Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Αποτέλεσμα εικόνας για τον edessaikos

OΙ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ

Δύο ισοπαλίες, μια νίκη και μία ήττα μετράει ο Εδεσσαϊκός στη σύγχρονη ιστορία του, από την στιγμή δηλαδή που ξανά ανέβηκε μετά από 17 χρόνια στην Γ'Εθνική. Αυτή η χρονιά είναι η 5η συνεχόμενη για τους Πράσινους που πλέον δείχνουν ότι πατάνε γερά, γνωρίζουν την κατηγορία και έχουν καθιερωθεί αποτελώντας όλα αυτά τα χρόνια μια πολύ υπολογίσιμη ομάδα. 

2017-2018 Εδεσσαϊκος-ΑΠΕ Λαγκαδά 2-2

Τότε που ξεκίνησαν όλα... Ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Ο ενθουσιασμός και η δίψα του Εδεσσαϊκού σε ένα γήπεδο γεμάτο κόντρα στην πολύ διαφημισμενη και γεμάτη έμπειρα ονόματα τότε ομάδα του Λαγκαδά. 

 


2018-2019 Ολυμπιακός Κυμινων-Εδεσσαικος 0-0

Ο τίτλος του φαβορί πολύ πιθανόν επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του Εδεσσαϊκού με αποτέλεσμα να κολλήσουν στο μηδέν κόντρα σε μια ομάδα που τελικά υποβιβάστηκε από πολύ νωρίς.

   

2019-2020 Θερμαϊκός-Εδεσσαϊκος 1-0

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η σφαγή της χρονιάς.Πέναλτι,offside,κόκκινη και τι δεν έπρεπε να πάρει ο Εδεσσαϊκός σε εκείνο το ματς και τελικά το έχασε με ανύπαρκτο φάουλ στο 95ο λεπτό.

   

2020-2021 Εδεσσαϊκός - Θερμαϊκός 2-0

Ίσως και θεία δίκη... Καλύτερος ο Θερμαϊκός σπατάλησε πολλές ευκαιρίες με τον Εδεσσαικό να παίζει πανέξυπνα και τελικά να επικρατεί στο τέλος με 2-0