Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Αποτέλεσμα εικόνας για τον edessaikos

ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ

Στην διάθεση του φίλαθλου κόσμου θα είναι από αύριο το ημερολόγιο του Εδεσσαϊκού για το 2022. Πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά που αξίζει να μπει σε κάθε σπίτι και μαγαζί της πόλης. Η διοίκηση των Πράσινων ευελπιστεί πως η αγορά θα αγκαλιάσει και αυτήν την προσπάθεια συνεισφερωντας οικονομικά.

Στα αγωνιστικά νέα μετά το αναγκαστικό διήμερο ρεπό που έδωσε ο Άγγελος Ζαζοπουλος λόγω έλλειψης γηπέδου, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν από σήμερα στην κανονικότατα καθώς η ομάδα την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Αστέρα Καληραχης. 

Παρόλο που ο Εδεσσαϊκός είναι πρώτος δυστυχώς ο κόσμος είτε λόγω του covid είτε λόγω ότι οι Πράσινοι δεν αγωνίζονται στην φυσική τους έδρα, δεν έχει στηρίξει όπως θα έπρεπε τις προσπάθειες των ποδοδφαιριστων, της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης με αποτέλεσμα τα έσοδα από τα εισιτήρια να μην αρκούν ούτε για τα έξοδα της διαιτησίας. 

Ας γίνει μια νέα αρχή αυτήν την Κυριακή, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, πόσο μάλιστα τώρα που η ομάδα αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου με την ένθερμη υποστήριξη σας θα παραμείνει πρώτη.