Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για τον edessaikos

OΙ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ

Δύο νίκες ,δύο ισοπαλίες και μία ήττα μετράει ο Εδεσσαϊκός στη σύγχρονη ιστορία του, από την στιγμή δηλαδή που ξανά ανέβηκε μετά από 17 χρόνια στην Γ'Εθνική. Αυτή η χρονιά είναι η 6η συνεχόμενη για τους Πράσινους που πλέον δείχνουν ότι πατάνε γερά, γνωρίζουν την κατηγορία και έχουν καθιερωθεί αποτελώντας όλα αυτά τα χρόνια μια πολύ υπολογίσιμη ομάδα. 

2017-2018 Εδεσσαϊκος-ΑΠΕ Λαγκαδά 2-2

Τότε που ξεκίνησαν όλα... Ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Ο ενθουσιασμός και η δίψα του Εδεσσαϊκού σε ένα γήπεδο γεμάτο κόντρα στην πολύ διαφημισμενη και γεμάτη έμπειρα ονόματα τότε ομάδα του Λαγκαδά. 

 


2018-2019 Ολυμπιακός Κυμινων-Εδεσσαικος 0-0

Ο τίτλος του φαβορί πολύ πιθανόν επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του Εδεσσαϊκού με αποτέλεσμα να κολλήσουν στο μηδέν κόντρα σε μια ομάδα που τελικά υποβιβάστηκε από πολύ νωρίς.

    

2019-2020 Θερμαϊκός-Εδεσσαϊκος 1-0

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η σφαγή της χρονιάς.Πέναλτι,offside,κόκκινη και τι δεν έπρεπε να πάρει ο Εδεσσαϊκός σε εκείνο το ματς και τελικά το έχασε με ανύπαρκτο φάουλ στο 95ο λεπτό.

    

2020-2021 Εδεσσαϊκός - Θερμαϊκός 2-0

Ίσως και θεία δίκη... Καλύτερος ο Θερμαϊκός σπατάλησε πολλές ευκαιρίες με τον Εδεσσαικό να παίζει πανέξυπνα και τελικά να επικρατεί στο τέλος με 2-0

 

2021-2022 Κοζάνη - Εδεσσαικός 0-1 

Το συγκρότημα του Άγγελου Ζαζόπουλου έκλεισε υποδειγματικά τους χώρους στην πολυδιαφημισμένη Κοζάνη και με υποδειγματική αντεπίθεση πέτυχε το goal της νίκης με τον Μεληκιώτη ,ξεκινώντας με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε μια από τις καλύτερες χρονιές στην συγχρονη ιστορία του Εδεσσαίκου.