Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για edessaikos
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ-ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ 8-1

Ο Εδεσσαικός χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κέρδισε με 8-1 την Πολυκάρπη για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου.Η ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο εικόνα μιας καλοδουλεμένης,σοβαρής και πειθαρχημένης ομάδας.
'Ηταν ένα ματς από το οποίο σίγουρα δεν μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.Παρά την φιλότιμη προσπάθεια των αντιπάλων ποδοσφαιριστών η διαφορά δυναμικής ήταν εμφανής σε όλη την διάρκεια του αγώνα.Η υπερβολική ζέστη έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια και των 22 ποδοσφαιριστών.Χρειάστηκαν δύο διαλείμματα από τον ρέφερυ ένα στο 25 και ένα στο 70 λεπτό για τις απαραίτητες ανάσες.
Εαν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε κάτι άλλο από το σημερινό ματς θα ήταν σίγουρα το πνεύμα ομαδικότητας που έδειξαν σχεδόν σε όλα τα γκολ οι παίκτες του Εδεσσαικού,ενώ δυσκολευόμαστε ακόμα και τώρα να ξεχωρίσουμε ανάμεσα στο γκολ του Τζούρτζου και στο γκολ του Λαφαζανίδη ποιό ήταν ποιο θεαματικό...
Λιγοστός ο κόσμος στο γήπεδο που λίγο ο αντίπαλος λίγο η αφόρητη ζέστη επηρέασαν.Βέβαια τους περιμένουμε όλους την Τετάρτη στο μεγάλο φιλικό που διοργανώνεται με αντίπαλο την Ζάκυνθο που αγωνίζεται στην Football League.