Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για εδεσσαικοσ
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Σαφώς ικανοποιημένος ο πρόεδρος Μίχαλης Τζέπτιμπης από την είκονα της ομάδος του.Έδειχνε να το απολαμβάνει πλαισιωμένος πάντα από αιθέριες υπάρξεις.
Από νωρίς στο γήπεδο ο αντιπρόεδρος της ομάδας Λάζος Τσελεπής.'Ενας αφανής ήρωας που ασχολείται από το πρωί ως το βράδυ για το καλό του Εδεσσαικού.
Στα επίσημα και ο Δήμαρχος που παρακολούθησε παρέα με τον Δημήτρη Δασκαλίνα (ιδιοκτήτη της ταβέρνας Αρχοντικό) όλο τον αγώνα.
Ενάς παλιός φίλος έκανε την εμφάνιση του σήμερα.Πρόκειται για τον Σάββα Κότσυφα που όποτε έρχεται στα πάτρια εδάφη καθώς ζει και εργάζεται στην Κρήτη,δεν χάνει την ευκαιρία να ρθει να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.Στην φωτογραφία παρέα με το ενεργό μέλος της διοίκησης Χρήστο Τσαούση.
Παρών και ο αδερφικός φίλος Περικλής μαζί με τον ενθουσιασμένο γιο του Βαγγέλη,ο οποίος ξέκινησε φέτος τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα με την ακαδημία
Λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων έλειπαν οι Μίλτος και Πολυχρόνης που το μυαλό τους όμως ήταν σίγουρα στο γήπεδο.Κίτρινη κάρτα και να μην επαναληθφεί.
Selfies έβγαζαν οι ποδοσφαιριστές της Πολυκάρπης στους διαδρόμους των αποδυτηρίων δείχνοντας να το διασκεδάζουν.Σίγουρα για αυτούς ήταν μια ωραία εμπειρία.

Στα πιό σοβαρά θέματα εκτός αποστολής έμειναν οι Μούλας,Φουδούλης,Μπαμπατζάνης και Βλαδοβίτης.Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Petrov και Σαββαίδης,ενώ οι Μεταξάς,Χότζιας,Χωραφάς και Σαρακινλής προπονήθηκαν κανονικά μετά το τέλος του αγώνα.
Για αύριο Κυριακή έχει προγραμματιστεί προπόνηση και αποθεραπεία στις 08:00 το πρωί.