Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
Και ο Εδεσσαικός στηρίζει την προσπάθεια του Αθανάσιου Νικόπουλου.

Δείχνοντας το ευαίσθητο και ανθρώπινο πρόσωπο,και έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου Μίχαλη Τζέπτιμπη,αλλά και του διοικητικού συμβουλίου ο Εδεσσαικός γίνεται αρωγός σε μια μεγάλη προσπάθεια του αθλητή καράτε από την πόλη μας Αθανάσιου Νικόπουλου.Πρόκειται για ένα ταλέντο που παρόλο την μικρή ηλικία του έχει ήδη διακρίσεις τόσο σε ευρωπαικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.Ως επιβράβευση των προσπαθειών του κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος και θα συμμετέχει στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον μήνα στην Ινδονησία.Η ομάδα μας δια στόματος του επίτιμου προέδρου κ.Σταυρόπουλου θα συνεισφέρει οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια του αθλήτη καλύπτωντας ως ένα μεγάλο βαθμό τα έξοδα του.Εμείς από την πλευρά μας να ευχήθουμε καλή επιτυχία και πάντα νίκες.
Α.Σ ΚΑΡΑΤΕ ΕΔΕΣΣΑΣ
Σας παραθέτουμε σύντομο βιογραφικό του αθλητή μας αλλά και των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας.
Ο Α Σ καράτε Έδεσσας εδώ και 20 χρόνια από το 1995, είναι ο μόνος σύλλογος που εκπροσωπεί την Έδεσσα στην ελληνική ομοσπονδία καράτε ( ΕΛΟΚ).
Έχουμε διοργανώσει πρωταθλήματα καράτε βορείου Ελλάδος τα έτη 2000 , 2004 , 2010 και 2012 με πάνω από 500 αθλητές την κάθε φορά συμβάλλοντας και στον τουριστικό αθλητισμό που είναι απαραίτητος για την ανάπτυξη της πόλης μας..
Στους αγώνες αυτούς είχαμε πάντα και τον Δήμο Έδεσσας ως συνδιοργανωτή.
Ο αθλητής μας Νικόπουλος Αθανάσιος γεννημένος στην Έδεσσα το 1998 και μαθητής της τρίτης τάξης στο 2ο λύκειο Έδεσσας είναι πρωταθλητής Ελλάδος από μικρή ηλικία εκπροσωπώντας την Έδεσσα τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό φέρνοντας διακρίσεις για την Ελλάδα. Συγκεκριμένα συμμετείχε σε διεθνείς αγώνες : το 2012 στο Μαυροβούνιο και το 2014 στην Σμύρνη της Τουρκίας συμμετείχε στην ομάδα της Ελλάδας  η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Το 2014 στην Κωνσταντινούπολη σε διεθνείς αγώνες με αθλητές από 21 χώρες πήρε το χάλκινο μετάλλιο τόσο στο ατομικό επίπεδο όσο και στο ομαδικό. Στους ίδιους αγώνες συμμετείχε και ο μικρότερος αδελφός του στην κατηγορία παίδων γεννηθέντες το 2001 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Επίσης συμμετείχε και ο προπονητής του συλλόγου μας κύριος Νικόπουλος Χρήστος  στην κατηγορία masters  όπου παίρνουν μέρος μόνο δάσκαλοι του καράτε και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.Τώρα το Νοέμβριο ως επιβράβευση των προσπαθειών του ο Νικόπουλος Αθανάσιος  κλήθηκε να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων που γίνεται κάθε δύο χρόνια και φέτος θα διεξαχθεί από 9 έως 16 Νοεμβρίου 2015 στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.Σημασία έχει να τονιστεί ότι αυτή του η συμμετοχή γίνεται ταυτόχρονα με την προσπάθειά του να επιτύχει στις πανελλήνιες εξετάσεις μιας και  είναι στην τρίτη λυκείου.Σ αυτή την πολύ δύσκολη προσπάθειά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το δημοτικό συμβούλιο και τον δήμαρχο της Έδεσσας, όπως και την ομάδα του Εδεσσαϊκού και ιδιαίτερα τον κύριο Σταυρόπουλο για την βοήθειά τους χωρίς την οποία θα ήταν αδύνατον να στείλουμε τον αθλητή μας σ αυτό το μεγάλο και πολυέξοδο ταξίδι.   
Ο σύλλογός μας προπονείται στο γυμναστήριο του 2ου γυμνασίου Έδεσσας Εγνατίας 93 και προπονητής μας είναι ο κύριος Νικόπουλος Χρήστος, πτυχιούχος προπονητής Γ.Γ.Α ο οποίος εκπροσωπεί την πόλη της Έδεσσας και σε διοικητικό επίπεδο στον χώρο του καράτε αφού είναι ο πρόεδρος της επιτροπής καράτε Μακεδονίας Θράκης.