Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για εδεσσαικος
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Σημείο αναφοράς στον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο''Φόρης Γεντζής'' με την διοίκηση να ευχαριστεί θερμά πριν από λίγο τους πολυπληθείς φιλάθλους της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήρθαν να στηρίξουν από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα.Με εσάς δίπλα μας δεν φοβόμαστε τίποτα.

Πολύς κόσμος σήμερα στο γήπεδο.
Με αρκετή ένταση και αγωνία παρακολούθησε τον αγώνα ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας κ.Κώστας Σταυρόπουλος ένα εικοσιτετράωρο πριν αναχωρήσει για το Σικάγο.

Από την θύρα 3 είδε σχεδόν όλο το παιχνίδι γράφοντας αρκετά χιλιόμετρα ο πρόεδρος Μιχάλης Τζέπτιμπης παρέα με τον Κώστα Ιορδανίδη.

Μπάμπης(cava stragalas),Πέρι και Jordan.Τριπλέτα φωτιά που ήδη ετοιμάζεται για το Dortmunt.

Την πρώτη του παρουσία για φέτος έκανε και ο πρώην Δήμαρχος Βεγορίτιδας κ,Μιχάλης Γεωργίου.

Πιστοί κάθε Κυριακή και ο Αργύρης με τον Σάκη Τζελεπή αδερφό του Λάζου.

Με το χαμόγελο πάντα στα χείλη ο πετυχημένος προπονητής του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης παρέα με τον 'Οτο και τον Γρηγόρη.Πόσο μάλιστα μετά και από χθεσινό νικηφόρο πέρασμα από την Κατερίνη κόντρα στον Αρχέλαο.

Με τις κοπέλες τους εμφανίστηκαν ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού Γιόντης αλλά και ο Χρήστος Χατζηαντωνιάδης,ο οποίος έταξε και πριμ στον Παπαηλία.

Παπαδάκης,Μίλτος,Μπουτκάρης(Briggel) ,Πολυχρόνης και Τάκης από νωρίς στο γήπεδο.

Δημήτρης Δασκαλίνας (Ντούντου) και Πόζαρλης συζητάνε στο ημίχρονο με τον πρώτο να έχει για αρκετή ώρα διάλογο και με τον Δήμαρχο της πόλης κ.Τάκη Γιάννου για το θέμα της μεταφοράς των προβολέων στο Δημοτικό Στάδιο.

Σε δύσκολη θέση ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζούρτζος καθώς και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι προπονητές είναι κουμπάροι του.Τελικά η ζυγαριά έγειρε όπως ήταν ανεμενόμενο προς
τον Εδεσσαικό.

Από κοντά στην ομάδα και τα αδέρφια Αντώνης και Γιάννης Ιωσηφίδης

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τον αγώνα και ο ποδοσφαιριστής Κώστας Φάρας (Farinhio)

Παρών στο γήπεδο και ο πρώην πρόεδρος του Αλμωπού Κώστας Παλίκογλου παρέα με τους προπονητές Βασίλη Μαντζαρη και Πασχάλη Γραμματικόπουλο.

Ενώ λίγο πιο κάτω ο πρόεδρος της Ελπίδας Έδεσσας Λεωνίδας Τούσιας συζητάει μαζί με τον πατέρα του Παλημάνη κατά την αναπαύλα.

3 στα 3 για τον Λάζο Τζελεπή ,ενώ πλούσιο φωτορεπορτάζ θα υπάρχει και από τον Κοσμά Καρατσώρη