Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για edessaikos
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ - ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 18/9 η τριτη εβδομάδα για τη φετινή χρονιά στην Ακαδημία, με τις προπονήσεις των τερματοφυλακων, Προπαιδικου, Παιδικού και Νέων.
Η συμμετοχή των παιδιών είναι πολύ μεγάλη, όπως και η διάθεση τους στις άσκησεις στο γήπεδο.Σταδιακά επιλυονται τα βασικά οργανωτικά θέματα. Η ομάδα Νέων ήδη έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας και αυτή την εβδομάδα ξεκινά τους επίσημους αγώνες. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη σε ιδιωτικό τουρνουά θα συμμετέχουν και παιδιά του Προπαιδικου και του Τζούνιορ.
Ταυτόχρονα τη Δευτέρα δηλώθηκαν όλα τα τμήματα της Ακαδημίας και στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Πέλλας, όπου φέτος θα υπάρχει ξεχωριστό πρωτάθλημα για τις ακαδημίες που διαθέτουν τμήματα από Bambini έως και Παιδικό.
Σε υλικά η Ακαδημία έχει ενισχυθεί σημαντικά και συνεχώς γίνονται προσθήκες, ώστε οι προπονητές μας να δουλευουν με τον κατάλληλο εξοπλισμό.
Ο ρουχισμός στο τέλος της εβδομάδας θα παραδοθεί στους Νέους και τις επόμενες μέρες και στα υπόλοιπα παιδιά.
Τέλος η βοήθεια της αντρικής ομάδας σε καθημερινή βάση προς την Ακαδημία είναι δεδομένη και περιλαμβάνει τόσο την υλικοτεχνική υποστήριξη και την περιποίηση των γηπέδων, όσο και την επίλυση σημαντικών οργανωτικών ζητημάτων.
Ενιαίος στόχος όλων είναι η εξέλιξη της Ακαδημίας και η λειτουργία της σε υψηλό επίπεδο σε όλους τους τομείς.