Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Image result for edessaikos
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ!
Ένα άρθρο του Δημήτρη Παπαιώαννου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020. Πέρα από τις καθημερινές προπονήσεις, πραγματοποιήθηκαν ήδη δύο φιλικά παιχνίδια ,στα οποία δόθηκε η ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να μπούνε σε  ρυθμούς αγώνα  και στον προπονητή  να εξάγει τα πρώτα συμπεράσματα. Στο πρώτο, χρονικά, παιχνίδι, με την Κ20 του Άρη, το κυρίαρχο στοιχείο ήταν η υπερβολική ζέστη που επικρατούσε, γεγονός που επηρέασε τις δύο ομάδες. Ωστόσο,  παρά τις αρκετές απουσίες και την επίπονη προετοιμασία, η ομάδα έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Στο δεύτερο φιλικό, κόντρα στην ομάδα της Νάουσας, η βελτίωση ήταν αισθητή. Η ομάδα παρουσιάστηκε σαφώς πιο βελτιωμένη και έριξε τους ρυθμούς της στο β’ ημίχρονο ,όταν και πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό όταν πρόκειται για παιχνίδι προετοιμασίας. Σε γενικές γραμμές, υπάρχει αισιοδοξία και προσμονή  να δούμε έναν Εδεσσαϊκό αντάξιο της ιστορίας του και των προσδοκιών μας.
Την ίδια στιγμή και η διοίκηση εργάζεται  με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να δρομολογήσει όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο. Η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας αποτελεί το βασικό μέλημα, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί και ανταγωνιστικοί στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Επιπλέον, δίνεται βαρύτητα και σε ζητήματα που αναδεικνύουν το ειδικό βάρος που φέρει το όνομα του Εδεσσαϊκού και  την αίγλη του συλλόγου μας. Η παρουσία μας στην κλήρωση του κυπέλλου, η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΠΟ, στην Αθήνα, καταδεικνύει του λόγου το αληθές. Με εξαίρεση  τους εκπροσώπους ομάδων των Αθηνών, ο Εδεσσαϊκός ήταν ο μοναδικός σύλλογος που εκπροσωπήθηκε.
Το αποτέλεσμα της κλήρωσης έφερε την ομάδα μας να υποδέχεται, την προσεχή Κυριακή, τον Θερμαϊκό Θέρμης στην Έδεσσα. Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούμε στο γήπεδο, να στηρίξουμε την ομάδα και να την ωθήσουμε στην πρόκριση και στην επόμενη φάση του θεσμού. Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι το όνομα και η ιστορία του Εδεσσαϊκού επιβάλλουν την επιδίωξη για την επίτευξη  όλων των στόχων και των διακρίσεων που παρουσιάζονται. Άλλωστε δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι  μέσω του κυπέλλου Ελλάδας, είναι πιθανό να ζήσουμε αγώνες και στιγμές του ένδοξου παρελθόντος, οι οποίες ,είναι η αλήθεια , μας έχουν λείψει.
Την Κυριακή, λοιπόν, στηρίζουμε μαζικά την ομάδα μας. Την ωθούμε στην πρόκριση, αγοράζουμε  εισιτήρια διαρκείας, ενισχύοντας τον σύλλογο με όποιον τρόπο μπορούμε, και δίνουμε ραντεβού στην επόμενη φάση!