Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για edessaikos
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ METROPOLIS RADIO 95,5

Στο Metropolis Radio 95,5 φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του Εδεσσαικού Πέτρος Πασσαλής και ο προπονητής του Κιλκισιακού Μάκης Κατσαβάκης με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων.
Ο προπονητής του Κιλκισιακού που επιστρέφει ως αντίπαλος στην Εδεσσα δήλωσε : Ηταν πραγματικά καλές στιγμές.Τέσσερα χρόνια χωρίς συμβόλαιο, μόνο με λόγο, με καλή μας θέληση και το πάθος μας να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α΄ Εθνική. Βγάλαμε πολλά παιδιά, που πέτυχαν στην καριέρα τους, όπως και ο Πέτρος Πασσαλής, ο οποίος διατελεί και πρόεδρος του συλλόγου. Ζήσαμε αλησμόνητες χαρές με την ομάδα. 

Από την άλλη ο Πρόεδρος του Εδεσσαικού δήλωσε :
Για την παρουσία του κ. Κατσαβάκη στο παιχνίδι του Εδεσσαϊκού με τον Κιλκισιακό: Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και προπονητής, ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ στην ποδοσφαιρική μου πορεία. Μου έδωσε την ευκαιρία στα 17 μου να αγωνιστώ στην Β΄Εθνική και τον σέβομαι και τον εκτιμώ πάρα πολύ.
Για τον Εδεσσαϊκό: Κάνουμε προσπάθεια και είναι διαφορετικές οι συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε σχέση με τα παλιότερα χρόνια. Θέλουμε να έχουμε παιδιά από την τοπική κοινωνία και κατά κύριο λόγο νεαρούς σε ηλικία. Πρέπει όμως να έχουμε και έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα τους στηρίζουν. Είχαμε την ατυχία οι έμπειροι παίκτες να μείνουν εκτός ομάδας, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω κακής φυσικής κατάστασης. Τα νεαρά παιδιά όμως μπορούν να στηρίξουν την ομάδα, γιατί η εξέλιξη της ομάδας έχει να κάνει με την εξέλιξη αυτών των παικτών, για να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο και να βασιστεί ο Εδεσσαϊκός σε αυτούς για τα επόμενα χρόνια.
Για την πορεία του Εδεσσαϊκού μέχρι στιγμής: Είχαμε ένα πολύ άτυχο αποτέλεσμα μέσα στον Αγροτικό Αστέρα, καθώς είμασταν μπροστά στο σκορ με 3-2 στο 89΄και τελικά καταφέραμε να δεχθούμε δυο τέρματα σε πέντε λεπτά και να χάσουμε το παιχνίδι με 4-3. Χωρίς να ψάχνουμε για δικαιολογίες, είμαστε μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και ένα κακό αποτέλεσμα δημιουργεί αναταράξεις στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Ευτυχώς η ομάδα αντέδρασε και καταφέραμε να κερδίσουμε τον Πιερικό,οπότε θεωρώ πως η ομάδα διαθέτει αρκετό ταλέντο και ποιότητα.Το βασικό είναι τα παιδιά να το βγάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα κινηθούμε στην απόκτηση κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών.Μέχρι τον Δεκέμβριο πιστεύω θα έχουμε καλά αποτελέσματα για να ανέβουμε στην βαθμολογία και να σταθεροποιηθούμε. Ο αρχικός στόχος που είχαμε θέσει ήταν να παραμείνουμε στην Γ΄Εθνική.