Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Αποτέλεσμα εικόνας για τον edessaikos

ΣΤΗΝ PELLANEWS ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥΠΗΣ 

Βασίλης Πούπης: Στον Εδεσσαϊκό αρμόζουν οι πρώτες θέσεις...στόχος η στελέχωση με παιδιά από τις ακαδημίες

O αρχηγός του Εδεσσαϊκού μιλάει στην Πέλλαnews και στον Στέφανο Μίντζα για την χρονιά που φεύγει, τον Εδεσσαϊκό, τις ακαδημίες αλλά και θέτει τους στόχους για την επόμενη. Τέλος ο Βασίλης Πούπης στέλνει τις ευχές του για το 2020.
Βασίλη το 2019 ήταν μια χρονιά αμφίρροπη για τον Εδεσσαϊκό, με την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά και τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα. Πως την κρίνεις;
Φεύγει θεωρώ μια καλή χρόνια για τον Εδεσσαϊκό μαζί με λύπες και περισσότερες χάρες, όπως ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου αλλά και τα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, που βοήθησαν την ομάδα να σκαρφαλώσει στην βαθμολογία ! Στον Εδεσσαϊκό αρμόζουν μόνο οι πρώτες θέσεις !!
Στη φετινή σεζόν είχαμε και την αλλαγή προπονητή με τον Πάρη Ζουμπούλη να σε εμπιστεύεται ως βασικό και να δικαιώνεται. Τι έχεις να πεις;
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον προπονητή που με εμπιστεύτηκε. Ο Πάρης Ζουμπουλης με εμπιστεύτηκε  μετά τον μεγάλο μου τραυματισμό (ρήξη προσθίου χιαστού) μέσα στις δύσκολες και απαιτητικές απαιτήσεις της ομάδας μας. Χαίρομαι που με την παρουσία μου, όπως είπατε και εσείς, τον δικαιώνω. Έχουμε ένα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο τόσο με τον Πάρη Ζουμπούλη όσο και με τον γυμναστή μας τον  Μιχάλη Δαρδανελίωτη.  Ο κόουτς είναι ένας άνθρωπος δίκαιος που δίνει ευκαιρίες και δουλεύει με όλα τα παιδία.
Είσαι και εσύ προπονητής στις ακαδημίες του Εδεσσαϊκού, οπότε καταλαβαίνεις κάπως την δουλεία του κόουτς, τι στόχους θέτεις;
Σωστά Στέφανε, Βρίσκομαι και σαν προπονητής στις ακαδημίες του Εδεσσαϊκού, μαζί με ένα εξαιρετικό επιτελείο που αποτελείται από τους Πέτρο Πεχλιβάνη, Βάιο Στεργίοπουλο και Δημήτρη Τσιρόγκα . Βέβαια τα πράγματα εκεί διαφορετικά γιατί δουλεύεις με μικρά παιδία.  Στόχος μας είναι στο σύντομο μέλλον ο Εδεσσαϊκός να στελεχώνεται και να κάνει μεγάλες επιτυχίες με παιδιά από τις δίκες του ακαδημίες γιατί ταλέντο υπάρχει και έρχεται !  Γίνεται πολύ καλή δουλεία στις ακαδημίες του Εδεσσαϊκού και κάθε χρόνο βάζουμε τον πήχη πιο ψηλά. 
Βασίλη, πες μας δύο λόγια και για την έως τώρα πορεία σου
Ξεκίνησα από της Ακαδημίες του Ηρακλή Έδεσσας. Εκείνη την εποχή δεν είχε ο Εδεσσαϊκός ακαδημίες . Πήγα τελικό Ελλάδος με την Μίκτή Πέλλας ! Στα 18 έπαιξα πρώτη φορά στις Σέρρες Δ εθνική που πέρασα και φοιτητής στο Πανεπιστήμιο των ΤΕΦΑΑ (τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής κ αθλητισμού) με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος πτυχίου ουεφα β .
Σην συνεχεία στα 19 μου πηρά μεταγραφή στην Ηρακλεια Σερρων ομάδα  Γ εθνικής. Από εκεί   πήγα και στην Αναγέννηση Σερρών αλλά 2 χρόνια γεμάτα στην Γ εθνική . Συνέχισα την καριέρα μου στην Νάουσα για 6 μήνες Γ εθνική. Μόλις τέλειωσα την σχολή μου. Και από εκεί και περά είμαι στην ομάδα του Εδεσσαϊκού για 6η συνεχομένη χρόνια. Είμαι από τους παλαιότερους μαζί με τον Άγγελο Κιορτση και τον Βαγγέλη Μεταξα ..
Για τη νέα χρονιά Βασίλη τι στόχους θέτεις
Στόχος μας είναι να πάει ο Εδεσσαϊκός όσο ψηλότερα γίνεται, είμαστε μια ιστορική ομάδα, με κόσμο, που στοχεύει πάντα ψηλά. Θεωρώ πως το όλοι μαζί μπορούμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο ώστε το 2020 να είναι η απαρχή νέων επιτυχιών για την ομάδα μας. 
Κλείνοντας στείλε και τις ευχές σου στους αναγνώστες μας
Υγεία σε όλο τον κόσμο ! Και να θυμάστε πως με Πολύ δουλεία μπορείς να πετυχεις τους στόχους σου !! Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο ! Θέλω να ελπίζω ότι η χρόνια αυτή θα είναι καλή για όλο τον κόσμο και θα φέρει στον καθένα ό,τι ποθεί.