Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Image result for εδεσσαικοσ λογο

Στάθης Βασιλειάδης: Χαρούμενος για τη νίκη… θέλουμε τη διάκριση


Στο pellanews.gr και στον Στέφανο Μίντζα μίλησε ο Στάθης Βασιλειάδης. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκού αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον ώθησε να αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση αλλά και σχολίασε την πορεία της ομάδος των καταρρακτών. 
Για την ποδοσφαιρική του πορεία 
Ξεκίνησα από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς και έπαιξα σε όλα τα ηλικιακά τμηματα. Στα 17 υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο στον Απολλωνα και έκατσα 4.5 χρόνια 2.5 χρόνια στη β εθνική και αλλά δυο στη Γ. Έπειτα έπαιξα ενα εξάμηνο στον ΑΟ Καρδιας και απο εκει πήγα στον Άρη Παλαιοχωριου και φετος ήρθα στον Εδεσσαϊκό
Γιατί έγινε τερματοφύλακας
Αρχικά μέχρι τα 10 μου χρόνια αγωνιζόμουν ως επιθετικός αλλά λόγω  ενός τυχαίου γεγονότος(δεν είχαμε τερματοφύλακα σε εκείνο το παιχνίδι) έπαιξα σε ενα παιχνίδι τερματοφύλακας και πήγα καλά. Μου άρεσε και η θέση αρκετά γιατί δεν είχα ξαναδοκιμάσει και από τοτε μου μπήκε το μικρόβιο και έμεινα στην εστία

Για το σημερινό παιχνίδι και τη νίκη επί της Καλλικράτειας 
Για το παιχνίδι σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε αυτή τη νίκη απέναντι σε ένα πολύ καλό και δουλευμένο αντίπαλο. Από την πλευρά μας είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και παρά τις κάποιες απουσίες που είχαμε μπορέσαμε όλοι μαζί να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτού του παιχνιδιού. Κλειδί για την νίκη μας θεωρώ πως ήταν η συγκέντρωση που είχαμε και η μαχητικότητα που δείξαμε και τα 90 λεπτά.
Για τους στόχους της ομάδος 
Στόχος της ομάδας είναι να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία και είμαστε αισιόδοξοι οτι κάτι τέτοιο μπορούμε να το καταφέρουμε. Όσον αφορά το κύπελλο σαφώς και μας ενδιαφέρει πολύ ως διοργάνωση και θα θέλαμε και εκεί να διακριθούμε. Έχουμε μπροστά μας ενα ιδιαίτερο παιχνίδι μέσα στη εδρα μας με τον Αλμωπο το οποίο είμαι σίγουρος πως θα το αντιμετωπίσουμε με την ιδία σοβαρότητα που δείχνουμε στα παιχνίδια του πρωτάθληματος.