Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για edessaikos
ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Ο 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Με τα τοπικά πρωταθλήματα να φτάνουν σιγά σιγά προς το τέλος τους,ας πάρουμε μια πρώτη γεύση τι γίνεται με τους πρωτοπόρους οι οποίοι θα είναι και οι προσεχείς αντίπαλοι του Εδεσσαικού την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
Ως γνωστό από τον 2ο όμιλο υποβιβάστηκαν 7 ομάδες οι οποίες θα αντικατασταθούν από τους πρωταθλητές των γειτονικών νομών.
Βέβαια υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα για τον καταρτισμό του ομίλου αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει η Βέροια,εαν τελικά σωθεί ο Αιγινιακός και φυσικά εαν θα ανέβει και ο Ηρακλής.Ας προσπαθήσουμε πάντως να κάνουμε μια σύντομη προσέγγιση.
Στον νομό Θεσσαλόνικης όπου ανεβαίνουν 2 ομάδες και μαθηματικά πλέον μια ομάδα είναι ο ΠΑΟ Κουφαλίων που πανηγυρίζει την άνοδο στην Γ'Εθνική.Η δεύτερη θα είναι μια εκ των Ολυμπιακό Κυμίνων,Θερμαικό,Ηρακλή Αμπελοκήπων και Ομόνοια Σίνδου που θα αγωνιστούν σε ένα μίνι πρωτάθλημα.
Στον νομό Χαλκιδικής την κούρσα οδηγεί ο Π.Ο Τρίγλιας έχοντας ένα βαθμό διαφορά από την Νέα Καλλικράτεια όπου και εκεί θα υπάρχουν αγώνες play-off
Στον νομό Πιερίας ήδη ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας βρίσκεται με το ένα πόδι στην Football League 2 έχοντας απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο Δία.
Στον νομό Ημαθίας εχθές ολοκλήρωθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με ανατροπή έδρας και όλα λογικά θα ξεκαθαρίσουν σε ένα αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και στην Νίκη Αγκαθιάς με πλεονέκτημα έδρας το πρώτου. 
Στον νομό Κιλκίς η διαδικασία βρίσκεται στον τελικό των play-off όπου το Πολύκαστρο έσπασε την έδρα του Αλέξανδρου Κιλκίς επικρατώντας με 3-4 και τις διαφορές τους οι δύο ομάδες θα τις λύσουν σε ουδέτερο γήπεδο με τον νικητή να πέρνει το εισητήριο για την Γ'Εθνική.
Στα δικά μας σήμερα υπάρχει το μεγάλο derby ανάμεσα στο Μαυροβούνι και το Μελίσσι με την κατάσταση πάντως να είναι αρκετά πολύπλοκη καθώς υπάρχει και το Μάνδαλο που καραδωκεί.Είδωμεν...