Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για EDessaikos
ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ! 
(Δημοσιεύτηκε από Βάιο Στεργιόπουλο)

Στην Έδεσσα επέστρεψαν το απόγευμα της Μ. Τεταρτης τα τμήματα της ακαδημίας του Εδεσσαϊκού που συμμετείχαν στο τουρνουά της Ξάνθης.
Η τελευταία ημέρα ολοκληρώθηκε με πολύ καλη παρουσία των ομάδων μας και με την κατάκτηση και του κυπέλλου της τιμητικής τρίτης θέσης από τους Τζούνιορ!
Συγκεκριμένα το Προπαιδικό έπαιξε πρώτο και νίκησε με σκορ 5-2 τον ΠΑΟΚ Ορφανού, όντας καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγωνα. Η ομάδα του Προπαιδικου ολοκλήρωσε έτσι το τουρνουά με πολύ καλές εμφανίσεις, αφήνοντας πολλές ελπίδες για το μέλλον.
Το Παιδικό στον αγωνα κατάταξης με τον Πανθρακικό και μετα το 0-0 έφτασε στα πέναλτι,  οπου στάθηκε άτυχο και έχασε με 4-3. Τα παιχνίδια του Παιδικού ηταν ολα πολύ δυνατά τεστ και θα βοηθήσουν τα παιδιά στο μέλλον σαν αγωνιστικές εμπειρίες.
Οι Τζούνιορ πραγματικά υπερέβαλαν εαυτούς και μας εκαναν πολύ περήφανους. Το πρωί ηττήθηκαν στον ημιτελικο απο την ανώτερη Ξάνθη και έτσι το μεσημέρι επαιξαν στον μικρό τελικό απέναντι στις Ελπίδες Καβάλας. Παρα το γεγονός οτι σε όλο το τουρνουά επαιξαν μόνο με μία αλλαγή και την συσσωρευμενη κόπωση απο τα συνεχή παιχνίδια κατάφεραν να ισοφαρισουν τον αγώνα σε 1-1 και να πάνε στα πέναλτι. Με τον τερματοφύλακα μας να είναι σε εκπληκτική μέρα και όλα τα παιδιά να κάνουν κατάθεση ψυχής νίκησαν στα πέναλτι με 4-3 και πήραν το κύπελλο της τρίτης θεσης με τελικό απολογισμό 4 νίκες και 1 ήττα. Σίγουρα οι Τζούνιορ μας δίδαξαν την έννοια της προσπάθειας και της ομάδας και αποτελούν ένα απο τα πιο ελπιδοφόρα τμήματα της ακαδημίας!
Μπράβο σε όλα τα τμήματα και τους προπονητές τους για την άριστη συμπεριφορά τους και την καλή απόδοση που είχαν στο τουρνουά!