Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για EDessaikos
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
ΙΣΟΠΑΛΟΙ ΟΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ!
ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΣΑΠΑΝΗ!

Αγώνες στη Θεσσαλονίκη έδωσαν τα τμήματα υποδομής του Εδεσσαϊκού το πρωί του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη, με τη συγκομιδή να είναι πολύ καλή όπως και οι εμφανίσεις των ομάδων μας!
Οι Τζούνιορ στο τουρνουά του Μακεδονικού ήρθαν ισόπαλοι 4-4 με τον ΒΑΟ σε ένα ματς που προηγήθηκαν στο ημίχρονο, αλλά οι αντίπαλοι κατάφεραν να μειώσουν και τελικά να ισοφαρίσουν στο τέλος του αγώνα.
Το Προπαιδικό συνέχισε την πορεία του για την πρώτη θέση πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη με πολύ μεγάλο σκορ, επί του Καρατασιακού που είχε νικήσει στον πρώτο γύρο. Οι τριαινοφόροι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους, σκοράροντας από την αρχή κατά ρυπάς. Η νίκη αυτή κρατά την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τουλάχιστον 6 βαθμούς πάνω από τον δεύτερο.
Οι Νέοι νίκησαν και στον επαναληπτικό τον Οδυσσέα Κορδελιού με το εμφατικό 0-4. Παρά τις πολλές απουσίες λόγω σχολικής εκδρομής και την παρουσία τεσσάρων παιδιών από την ομάδα του Παιδικού, οι Νέοι είχαν πολύ καλή απόδοση και πέτυχαν 4 όμορφα γκολ, ενώ και στο δεύτερο ματς δεν δέχτηκαν γκολ από τον αντίπαλό τους. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-2 με δύο τέρματα του Κοπαϊλα από εξαιρετικές κάθετες πάσες των Πέτκου και Τζελέπη, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν δύο ωραία γκολ οι Σοφιανός και Φουδούλης από ασίστ των συμπαικτών τους. Τα παιδιά του Παιδικού που μπήκαν ως αλλαγή τα πήγαν εξαιρετικά και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.
Τον αγώνα των Νέων παρακολούθησε και ο προπονητής της πρώτης ομάδας κ. Σαπάνης που έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών και τους εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την εμφάνιση και την νίκη, τονίζοντάς τους ότι με σκληρή δουλειά μπορούν να καταφέρουν θετικά πράγματα στην ποδοσφαιρική τους πορεία!