Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για edessaikos
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΞΑΝΘΗΣ - ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ!
(Δημοσιεύτηκε από Βάιο Στεργιόπουλο)

Ξεκίνησε σήμερα Μ. Δευτέρα το τουρνουά της ακαδημίας στην Ξάνθη στα Πηγάδια. Η πρώτη ημέρα περιελάμβανε τη μεταφορά στο προπονητικό κέντρο της Ξάνθης και μετά το μεσημεριανό γεύμα και την απαραίτητη ξεκούραση άρχισαν οι πρώτοι αγώνες των τμημάτων του Εδεσσαϊκού.
Το Παιδικό είχε την πιο δύσκολη αποστολή και ηττήθηκε με 5-0 από την Ξάνθη. Τα παιδιά πάλεψαν το παιχνίδι όσο μπορούσαν αλλά απέναντι σε μια ομάδα επίλεκτων παικτών ήταν λογικό να δυσκολευτούν πολύ. Παρόλα αυτά ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για το Παιδικό παίζοντας απέναντι σε μία ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League.
To Προπαιδικό έκανε πολύ καλή εμφάνιση και ξεκίνησε με το δεξί το τουρνουά, νικώντας τον Μακεδονικό με 3-0. Η ομάδα και πάλι ήταν συμπαγής και πειθαρχημένη και επιβλήθηκε πλήρως επί του αντιπάλου.
Οι Τζούνιορ αν και στην αρχή δυσκολεύτηκαν, στη συνέχεια έπιασαν πολύ καλή απόδοση και επικράτησαν επί της ακαδημίας Γιαννιτσών Β΄ με το εμφατικό 6-0.
Έτσι έκλεισε η πρώτη ημέρα με χαμόγελα και πολύ καλή διάθεση στα παιδιά συνδυάζοντας ποδόσφαιρο και χαρούμενες ομαδικές στιγμές στο ξενοδοχείο.