Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Image result for edessaikos
ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αγωνιστική δράση είχε η ακαδημία και αυτό το Σάββατο 24/11 στη Θεσσαλονίκη.
Η Κ12 μετά από πολύ καιρό ηττήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Βέροιας με 5-4. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πάντως η ομάδα είχε δοκάρι στην τελευταία φάση του αγώνα και θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία. Οι τριαινοφοροι παραμένουν παρά την ήττα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η Κ 14 επανήλθε στις νίκες που την φέρνει πολύ κοντά στην πρώτη τριάδα. Οι πράσινοι είχαν πολύ καλη απόδοση, με συνδυαστικό ποδόσφαιρο και νίκησαν με 3-0 τον Β.Α.Ο., ενώ βάσει της εμφάνισης δικαιούνταν κι άλλα γκολ.
Τέλος η Κ 17 ηττήθηκε στο Καλοχώρι από την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης με 3-0. Η ομαδα, που είναι εμφανως αποδυναμωμένη σε σχέση με την περσινή περίοδο, εμφάνισε δυσλειτουργία αμυντικά και επιθετικά. Σε ακόμα, ένα παιχνίδι, και με σημαντικές απουσίες μεσοαμυντικα, δεχτηκε πολύ εύκολα γκολ, ενώ είχε κακές επιλογές και πάσες στην ανάπτυξη. Παρόλα αυτά η ομάδα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αφού είχε τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες τετ α τετ στις οποίες δεν μπόρεσε να σκοράρει.