Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Image result for edessaikos
3 Χ 3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Με το απόλυτο των βαθμών επέστρεψαν τα τρία τμήματα υποδομής που έπαιξαν το Σάββατο 3/11 στη Θεσσαλονίκη και πέτυχαν ισάριθμες νίκες.
Η εκπληκτική Κ 12 του Πέτρου Πεχλιβάνη συνέχισε το απόλυτο των νικών που την κρατά σταθερά στην πρώτη θέση. Οι τριαινοφοροι επιβλήθηκαν με σκορ 3-2 της συντοπιτισσας Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών, δείχνοντας ότι είναι μία ομάδα με ταλέντο και μεγάλες δυνατότητες. Σε δύο διαδοχικές ισοφαρίσει του αντιπάλου είχαν την απάντηση και μέσα από την καλή εμφάνιση ήρθε και η νίκη.
Η Κ 14 συνέχισε το σερί των νικών που την φέρνει στην πρώτη τριάδα. Οι περσινοι πρωταθλητές υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Τσιρονκα στο ημίχρονο προηγούνταν με 1-0, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πάτησαν γκάζι και νίκησαν με 5-0 τον δυναμικό Κένταυρο Λαγκαδά. Η πολλά υποσχόμενη για το μέλλον Κ 14 δείχνει και φέτος ότι θα είναι πρωταγωνίστρια στο ανταγωνιστικό τουρνουά που συμμετέχει.
Η Κ 17 πέτυχε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αφού επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ Κουλούρας με 2-1. Οι πράσινοι έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, έπαιξαν με ψυχή και τέλεια τακτική συμπεριφορά, έχασαν σωρεία ευκαιριών έχοντας και δύο δοκάρια, και σιγουρα αδικουνται από το τελικό σκορ. Ο Βάιος Στεργιοπουλος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος, βλέποντας πολλά παιδιά να έχουν απόδοση υψηλού επιπέδου, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον τους.
Μπράβο στα παιδιά για τις καλές εμφανίσεις και τις επιτυχίες!