Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Image result for edessaikos
ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FOOTBALL LEAGUE 2
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΛΙΤΗΣ
ΩΡΑ 15:00

Kαλημέρα φίλες και φίλοι του Εδεσσαικού...

Μαζί θα παρακολουθήσουμε και την σημερινή αναμέτρηση της ομάδας απέναντι στον Μελιτέα Μελίτης.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Μελίτης και θα ξεκινήσει στις 15:00.

Να θυμίσουμε πως η live μετάδοση του αγώνα είναι μια ευγενική χορηγία του κ.Μπάντση - Τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων.


Η ομάδα μας μετά και την ήττα από την Βέροια παρέμεινε στους 8 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην 9η θέση με συντελεστή τερμάτων 7-6.

Ο Μελιτέας από την άλλη την προηγούμενη αγωνιστική έχασε και αυτός με 5-1 από τον ΠΑΟ Κουφαλίων παραμένοντας στους 4 βαθμούς και στην προτελευταία θέση έχοντας συντελεστή 8-22.

Πολλοί φίλοι του Εδεσσαϊκού παρά την απογοήτευση κυρίως από την εμφάνιση και όχι από το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής,αναμένεται να ανηφορίσουν για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο καιρός τελικά αναμένεται κατά την διάρκεια του αγώνα να είναι βροχερός με την θερμοκρασία να φτάνει στους 5 βαθμούς κελσίου.

Να τονίσουμε ότι το γήπεδο του Μελιτέα διαθέτει μια μικρή κερκίδα με σκέπαστρο. 

Η αποστολή του Εδεσσαικού θα αναχωρήσει γύρω στις 12:15

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής έχουμε :

Αρης Παλαιοχωρίου-Μακεδονικός
Βέροια-Νίκη Αγκαθιάς
Ολυμπιακός Κυμίνων-ΑΣ Γιαννιτσά
ΑΠΕ Λαγκαδά-ΠΟ Τρίγλιας
Αγροτικός Αστέρας-ΠΑΟ Κουφαλίων
Αλμωπός Αριδαίας-Ερμής Αμυνταίου

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ.Τσιμεντερίδης Σταύρος με βοηθούς τους κυρίους Πραχαλη Κωνσταντίνο και Βογδόπουλο Θωμά όλοι του Συνδέσμου Κοζάνης.Παρατηρητής θα είναι ο κ.Μαντακης Στέφανος από την Θεσσαλονίκη.


Οι δύο ομάδες είχαν έρθει αντιμέτωπες και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας με τους Πράσινους να επικρατούν στην έδρα του Μελιτέα με 1-3 με σκόρερ τους Παπαδημητρίου,Ντόγο και Λαφαζανίδη.

Ας θυμηθούμε μαζί τα goal και τις καλύτερες στιγμές εκείνης της αναμέτρησης



Με την ολοκλήρωση της χθεσινής πρωινής προπόνησης ο τεχνικός του Εδεσσαϊκού Ηλίας Σαπάνης ανακοινώσε και τους 18 ποδοσφαιριστές για την σημερινή μάχη.

Κανονικά συμμετέχει ο τερματοφύλακας Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου πάρα την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στο ματς με την Βέροια καθώς την μία αγωνιστική που τιμωρήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ την εκτίησε στο παιχνίδι κυπέλλου με την Νίκη Καλής μεσοβδόμαδα. 

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους :
Βόλτση,Σοϊλεμέζογλου,Κωνσταντινίδη,Αβραμίδη,Μωυσίδη,Χαραβητίδη,Κιόρτση,Μαυρόπουλο,Τσουμάγκα,Παπαγεωργίου,Τούφα,Μεταξά,Τσιάκαλο,Ντόγο,Λαφαζανίδη,Παπαδημητρίου,Ταουσιάνη και Καραγιάννη.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκαρακλίδης,Πασσαλής,Καρακούτης,οι δύο τερματοφύλακες Αποστόλου και Βαλαβάνης και οι Πουπης,Λατίφυ και Σφέτκος.

Στα υπόλοιπα νέα της εβδόμαδας την Τετάρτη είχαμε την εύκολη επικράτηση του Εδεσσαϊκού για τον θεσμό του κυπέλλου μέσα στην Νίκη Καλής με το ευρύ 0-4.

Απομένει για τυπικούς λόγους και η ρεβανς στην ΄Εδεσσα με την ομάδα μας να περιμένει πλέον τον επόμενο αντίπαλο για τους ημιτελικούς. 

Ακολουθεί το video με τα goal και τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι



Ιδιαίτερη ήταν η προηγούμενη εβδομάδα για τον ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Άγγελο Κιορτση ο οποίος πήρε το πτυχίο του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές απ’ όλη την οικογένεια του Εδεσσαικου για μια λαμπρή σταδιοδρομία Άγγελε!!!



Στο παιχνίδι με την Βέροια ολοκλήρωθηκε και η διάθεση των καρτών διαρκείας με τον κόσμο του Εδεσσαϊκού να έχει καταγράψει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ.Σε μια δύσκολη οικονομική χρονική περίοδο για όλους, ο κόσμος της ομάδας μας πιστοποίησε έμπρακτα ότι αποτελεί το οξυγόνο του Συλλόγου.Ο αριθμός των 353 καρτών αποτελεί ρεκόρ για μια ανευ προηγούμενο έκφραση πίστης και υποστήριξης στον Εδεσσαϊκό.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται και οι εγγραφές των μελών στον Σύλλογο ,οι οποίες έφθασαν τις 222, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.Μάλιστα οι περισσότεροι από όσους εγγραφεί έχουν καταβάλει ήδη την ετήσια συνδρομή των 50ευρώ, όπως αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση.Ο στόχος της δημιουργίας σταθερής και μόνιμης βάσης, που θα αποτελείται από όλους τους φίλους του Εδεσσαϊκού γίνεται πράξη.Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μπορούν να απευθύνονται στα μέλη της Διοίκησης συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση.


Με την νέα μακρυμανικη φανέλα(έκπληξη) αναμένεται να παραταχθεί ο Εδεσσαικος.

Βέβαια ο Χρήστος Πόζαρλης με τον Τρύφων Καραπατάκη έχουν ηδη φροντίσει η ομάδα να εχει στις αποσκευές της και μια δεύτερη για το ενδεχόμενο της δυνατής βροχής.

Αποχωρεί αυτή την ώρα η ομάδα του Εδεσσαικού

Οι πρώτες πληροφορίες και φωτογραφίες πάντως από την Μελίτη δείχνουν ένα χιονισμένο τοπίο.


Οπως βλέπετε ο αγωνιστικός χώρος είναι καλυμμένος από χιόνι  γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Ξεκινάμε και εμείς όπου σε καμιά ώρα από τώρα θα σας έχουμε και περισσότερα νέα

Έφτασε η αποστολή του Εδεσσαικου στην χιονισμένη Μελίτη.

Χιονίζει ακατάπαυστα αυτη την στιγμή

Αδύνατο να διεξαχθεί ο αγώνας

Ολος ο αγωνιστικος χωρος είναι καλυμμένος με πάνω απο 20ποντους χιόνι.

Έχουμε αναβολή του αγώνα.

Για το τυπικό θα πρέπει να βγει και ο διαιτητής

Επιστρέφει στην Εδεσσα η αποστολή της ομάδας

Με αυτα τα δεδομένα του καιρού πάντως καθίσταται δύσκολη η διεξαγωγή του αγώνα και αύριο.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.