Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Image result for edessaikos
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με δύο νίκες και μία ήττα επέστρεψε η ακαδημία από τη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 13/10.
Συγκεκριμένα η Κ12 και Κ14 πέτυχαν ευρείες νίκες επί του Οδυσσέα Κορδελιού και της Ακαδημίας Βιερίνια αντίστοιχα, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις και επιβάλλοντας απόλυτα τον ρυθμο τους. Έτσι η ομάδα του Πέτρου Πεχλιβάνη παραμένει πρώτη στη βαθμολογία, ενώ και η ομάδα του Δημήτρη Τσιρονκα δείχνει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα αγωνων της φετινής Κ14, και να ανεβαίνει και αγωνιστικά και βαθμολογικά.
Η Κ17 δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και ηττήθηκε με σκορ 5-1. Οι πράσινοι αν και προηγήθηκαν στο 6', δεν στάθηκαν καλά στον αγωνα, έκαναν πολλά αμυντικά λάθη και ήταν κακοί στην ανάπτυξη με αποτέλεσμα να τελειώσει το ημίχρονο με 2-1, και με το δεύτερο γκολ να προέρχεται από πέναλτι που μάλλον δεν υπήρχε και περισσότερο εκβιαστηκε από τον αντίπαλο. Με την ίδια εικόνα στο β ημίχρονο ήρθε στο 60' και το 3-1, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο και αφού η ομάδα ρίσκαρε πολύ για να ξαναμπεί με κάποιο γκολ στο παιχνίδι, δέχτηκε δύο γκολ στην κόντρα επίθεση. Σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο, ίσως τον δυσκολότερο στο πρωτάθλημα, σίγουρα η ομάδα πρέπει να ανεβάσει κατά πολύ την απόδοση για να πετύχει θετικά αποτελέσματα.
Την Κυριακή 14/10 δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση, παρά μόνο ο φιλικός αγώνας της Κ 16 στο Κλεισοχωρι στις 11:00 με αντίπαλο τον Αλμωπο Αριδαίας.