Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Image result for edessaikos
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, για τους επίσημους αγώνες τους.Οι Κ12 στο τουρνουά του Μακεδονικού ήταν για δεύτερη φορά καταιγιστικοί και νίκησαν με μεγάλο σκορ τον Μακεδονικό. Οι μικροί τριαινοφοροι επέβαλαν από την αρχή το ρυθμο τους και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους, οδηγώντας έτσι την κούρσα στη βαθμολογία.
Οι Κ14 ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τις Ελπίδες Συκεών, σε έναν αγώνα για γερά νεύρα. Οι πράσινοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, ισοφάρισαν με μεγάλη προσπάθεια και είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν και τη νίκη στο τέλος. Τα παιδια έδειξαν χαρακτήρα και στέκονται πολύ καλά σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα.
Τέλος οι Κ17 έχασαν με 1-0 από την ακαδημία Ντίνου Κούη, αφού ο αντίπαλος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε δικαιούνταν τους τρεις βαθμούς. Οι τριαινοφοροι προσπάθησαν πολύ, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, άντεξαν στην πίεση και εκεί που βρήκαν χώρους στην αντεπίθεση για να προηγηθούν δέχτηκαν το γκολ 10' πριν το τέλος. Να τονίσουμε ότι ο αντίπαλος υπερτερούσε ηλικιακά κατά πολύ σε σχέση με τον Εδεσσαϊκό, ενώ χρησιμοποιήθηκαν για την ομάδα πολλά παιδιά γεννημένα ακόμα και το 2004. Η συμμετοχή της Κ 17 έχει πρώτιστα στόχο μέσα από τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας του ομίλου την απόκτηση εμπειριών για τους 2002 που μπορούν να αποτελέσουν μελλοντικά μέλη της πρώτης ομάδας, και την "ενδυνάμωση" αγωνιστικά των μικρότερων που θα τους βοηθήσει στο πρωτάθλημα της Πέλλας!