Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για τον edessaikos
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ


          Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ με αφορμή τον αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ που διεξήχθη στις 14/10/2018 και τα όσα γράφηκαν στο σχετικό φύλλο αγώνα, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

1)     ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ κάθε μορφής βία, τόσο στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και έξω από αυτούς. Η καταδίκη αυτή δεν είναι προσχηματική, αλλά πηγάζει από την φιλοσοφία και τα ιδανικά του Συλλόγου μας, όπως έχει αποδείξει με κάθε τρόπο στην εξηντάχρονη ένδοξη ιστορία του και μάλιστα με δεκάδες συμμετοχές στις ανώτερες εθνικές κατηγορίες.

2)     ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ στον α΄ βοηθό διαιτητή Νικόλαο Τοροσιάδη, για τον τραυματισμό του, ο οποίος δεν ήταν αποτέλεσμα εσκεμμένης ενέργειας, καθώς και για την ταλαιπωρία την οποία υπέστη.  Άλλωστε από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και μέλη της διοίκησής του, φρόντισαν για την ιατρική περίθαλψη του κ. Τοροσιάδη και δήλωσαν τόσο σε αυτόν, όσο και στην μνηστή του, την κάθε μορφής συμπαράσταση του Συλλόγου μας.

3)     ΔΗΛΩΝΕΙ ότι θα προασπίσει με κάθε νόμιμο τρόπο, την λαμπρή ιστορία και ηθική ακεραιότητα του Συλλόγου μας, απέναντι σε κάθε προσπάθεια σπίλωσης, συκοφαντίας και αδικίας σε βάρος μας.

Με τιμή
 Το Δ.Σ.