Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018


Image result for εδεσσαικοσ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΙΝΟΦΟΡΟ

«Είναι κλειδί το καλό ξεκίνημα»

Ο Κώστας Παπαγεωργίου αναφέρεται στις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν φέτος, αλλά και στη θέση που του αρέσει να παίζει.εωρείται πια από τους παλιούς, έστω και αν είχε μία παρένθεση μακριά από την Έδεσσα. Φοράει το περιβραχιόνιο, όχι μόνο γιατί είναι ο… παλιός, αλλά και γιατί οι αρχηγικές του τάσεις συχνά εμφανίζονται εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Κώστας Παπαγεωργίου για ένα ακόμη καλοκαίρι έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες άλλων ομάδων και παρέμεινε στην ομάδα που αγαπάει και με την οποία θέλει να ζήσει σπουδαιότερες στιγμές.

-       Μετά την επιστροφή σου, διανύεις την τρίτη σου σεζόν στον Εδεσσαϊκό. Θεωρείς ότι φέτος είναι το καλύτερο σύνολο που έχεις δει;

«Νομίζω ότι ποιοτικά είναι πράγματι ο καλύτερος Εδεσσαϊκός των τελευταίων ετών. Η ομάδα εξελίσσεται και φυσικά το αντιλαμβάνονται όλοι».

-       Συνεπώς δίκαια υπάρχουν υψηλές προσδοκίες.

«Ασφαλώς. Πρώτα εμείς είμαστε που έχουμε αυτές τις απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και θέλουμε να πετύχουμε ακόμη καλύτερα πράγματα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Συνεπώς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να «κυνηγήσουμε» την άνοδο».

-       Από τα φιλικά διακρίνουμε ότι παίζεις ένα κλικ πιο μπροστά φέτος. Είναι κάτι που σου αρέσει;

«Ανέκαθεν έπαιζα λίγο πιο μπροστά και φέτος μετά τη συζήτηση που είχα με τον κ. Σαπάνη, αποφασίσαμε να έχω αυτό τον ρόλο στην ομάδα. Φυσικά θα προσπαθήσω το ίδιο όπου και αν μου ζητηθεί να παίξω. Μου αρέσει πάντως αυτή η θέση όμως θέλω να έρχομαι λίγο συχνότερα στο γκολ για να πω ότι είμαι περισσότερο ευχαριστημένος».

-       Πόσο σημαντικός θεωρείς ότι είναι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος;

«Πολύ σημαντικό. Είναι το κλειδί για μία καλή πορεία έπειτα. Προσωπικά εκτιμώ ότι στα τρία πρώτα ματς πρέπει να κάνουμε το απόλυτο, ώστε να μας φοβούνται έπειτα και οι αντίπαλοι. Άλλωστε στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι να κερδίζουμε. Πιστεύω είμαστε έτοιμοι».

-       Ποιους θεωρείς βασικούς αντιπάλους στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης;

«Βάσει ονόματος και κάποιων κινήσεων που έχουν κάνει, ο Αγροτικός Αστέρας κι η Βέροια. Όμως σε αυτή την κατηγορία κάθε ματς έχει δυσκολίες. Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Η πορεία θα δείξει τι μπορεί να πετύχει κάθε ομάδα και που μπορεί να φθάσει».