Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Image result for εδεσσαικος
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ Ν. ΕΥΚΑΡΠΙΑ!

Με νίκες συνέχισαν τόσο η Κ 12 όσο και η Κ 14 στο τουρνουά του Μακεδονικού στην Ευκαρπία το Σάββατο 20/10! 
Η Κ 12 αν και στο α ημίχρονο ήταν κοντά στο σκορ προηγούμενη 3-2 του Εθνικού Ευόσμου, στο β ημίχρονο επέβαλε πλήρως τον ρυθμο της και επικράτησε με μεγάλο σκορ. Έτσι οι πράσινοι παραμένουν πρωτοπόροι στη βαθμολογία και φέτος παρουσιάζονται πολύ δυνατοί για τη διεκδίκηση κάποιου κυπέλλου.
Η Κ 14 δείχνει ότι βρίσκει τον περσινό καλό της εαυτό και συνέχισε με νίκη 5-0 επί του Κεραυνού Ωραιοκάστρου. Οι περσινοι πρωταθλητές σταδιακά ανεβάζουν απόδοση και βρίσκονται πολύ κοντά στην κορυφή.
Η Κ 17 είχε φιλικό αγώνα στον Εύοσμο με τους 2003 του Αγροτικού Αστέρα. Οι τριαινοφοροι παρουσιάστηκαν με το 90 τοις εκατό της σύνθεσης με γεννηθέντες 2003 και 2004 και έδωσαν ένα δυνατό παιχνίδι, στο οποίο αμυντικά και οι δύο ομάδες δεν τα πήγαν καλά αμυντικά αλλά επιθετικά τα πήγαν περίφημα. Η ομάδα έβγαλε αντίδραση αφού έμεινε πίσω στο σκορ τρεις φορές και στο τέλος θα μπορούσε να ισοφαρίσει αν αξιοποιούσε τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Το τελικό σκορ ήταν 5-4 υπέρ των γηπεδούχων, αλλά αυτό που μέτρησε ήταν ότι η ομάδα δείχνει σταδιακη βελτίωση και βγάζει κατά διαστήματα ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.