Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Image result for edessaikos.
O ΘΩΜΑΣ ΓΚΑΡΑΚΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ LIGANEWS.GR 

Έχει αγωνιστεί σε ουκ ολίγες ομάδες.Φέτος, ο Θωμάς Γκαρακλίδης θα φορά τη φανέλα του Εδεσσαϊκού.Ο 29χρονος αμυντικός τοποθετήθηκε για την απόφαση του να πάει στον Εδεσσαϊκό, τους στόχους, αλλά και το νέο Πρωτάθλημα.

"Καλύτερη επιλογή ο Εδεσσαϊκός''
Η καταγωγή μου είναι από τα Γιαννιτσά. Επομένως, είμαι δίπλα και επειδή είμαι ταυτόχρονα πτυχιούχος γυμναστικής, έχω βρει επίσης θέση και σε γυμναστήριο.Θεωρώ ότι στο νομό, ο Εδεσσαϊκός ήταν η καλύτερη επιλογή και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή. Ηταν καλός τρόπος να συνδυάσω έτσι δουλειά και ποδόσφαιρο.
"Οργάνωση και συνέπεια"
Στη συνέχεια, ο 29χρονος στόπερ επισήμανε. «Ο δεύτερος κυρίαρχος λόγος ήταν ότι εδώ και καιρό, περίπου τρία χρόνια, μαθαίνω πράγματα για τον Εδεσσαϊκό.Υπάρχει οργάνωση, υπάρχει οικονομική συνέπεια και ταυτόχρονα από φέτος υπάρχει και ο στόχος να πρωταγωνιστήσει η ομάδα, να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Αυτά που άκουγα, τα βρήκα στην ομάδα», υποστήριξε με νόημα ο Θωμάς Γκαρακλίδης.
"Πλάνο που βγαίνει στο γήπεδο"
Πoια είναι η άποψη του για το ρόστερ της ομάδας, αλλά και τον όμιλο; «Η ομάδα κράτησε τον βασικό της κορμό, σε συνδυασμό με ορισμένες προσθήκες. Φαίνεται στο γήπεδο. Υπάρχει πλάνο, που βγαίνει στο γήπεδο. Η ομάδα έχει συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης, κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται.Εχει φιλοσοφία η ομάδα. Θα είμαστε από τις ανταγωνιστικές ομάδες στο Πρωτάθλημα και τον όμιλο.Είναι ο πιο δυνατός, που υπάρχει. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τους υπόλοιπους, αλλά θεωρώ ότι έχει τις πιο καλές ομάδες στην κατηγορία.Υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 ισχυρές ομάδες με βαρύ όνομα. Από την πλευρά μας, περιμένουμε τη στήριξη από τον κόσμο. Θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο και να συμπαρασταθούν στη φετινή μας προσπάθεια, όπως έγινε και πέρσι», κατέληξε με σαφήνεια ο Γκαρακλίδης.